Vreme čitanja: oko 2 min.

Šokantan bračni par, starica od 62 godine i njen mladi muž od 25, sada traže surogat ženu za svoju bebu

Vreme čitanja: oko 2 min.

Šeril Mekgregor (62) i njen muž Kuran Mekejn (25) žele da imaju sopstvenu bebu uprkos njenih sedmoro dece i 17 unučadi, ali moraju da nađu surogat zbog njenih godina

  • 10

Baka Šeril Mekgregor i njen 37 godina mlađi muž objavili su da planiraju da imaju svoje prvo zajedničko dete preko surogata.

Kuran Mekejn (25) i njegova 62-godišnja supruga odlučili su da "zaslužuju" da imaju svoju decu, uprkos Šerilinim tome što ona već ima sedmoro dece i 17 unučadi.

Ali nakon što nisu uspeli da zatrudne prirodnim putem zbog njenih godina, par sada želi da krene putem surogat majčinstva.

Šeril i Kuran upoznali su se pre skoro deceniju kada je on imao svega 15 godina, nakon što je zajedno radili u lancu brze hrane. Ali romansa između njih je procvetala tek mnogo godina kasnije, a oni su za to vreme izgubili kontakt.

Premotano unapred u 2020. godinu, i ljubav na drugi pogled, čuvar Kuran je primetio Šeril dok je radila kao blagajnica u prodavnici. Odmah su počeli da se zabavljaju, a prošle godine su se i venčali. 

Ovih dana, kako prenosi Daily Star, par je odlučio da napravi sledeći veliki korak u vezi i da naprave svoje dete, uprkos Šerilinom višestrukom potomstvu.

- Venčali smo se u septembru 2021. i prošlo je nekoliko meseci otkako smo spremni da osnujemo porodicu - rekao je Kuran i dodao: - Šeril ima 61 godinu i već ima sedmoro dece i 17 unučadi, ali osećamo da zaslužujemo sopstvenu decu.

Njih dvoje, inače, tvrde da je njihov intimni život pun strasti, iako je ona samo šest godina mlađa od njegove bake. Oni su čak napravili i nalog na mreži "OnliFans" gde se objavljuje nešto eksplicitniji sadržaj.

Međutim, nakon brojnih neuspešnih pokušaja da sami zatrudne, odlučili su da je surogat majčinstvo najbolja opcija - zbog njenih godina.

- Tražimo finu surogat ženu koja je spremna da potpiše ugovor da neće da ima nikakve veze sa detetom nakon njegovog rođenja - izjavio je mladić.

Zbog razlike u godinama od skoro četiri decenije, Kuran je svestan da će jednog dana možda morati sam da odgaja njihovo dete.

- Razumemo da možda neću biti tu koliko i Kuran, ali ja verujem u njega - poručila je Šeril.

(Telegraf.rs)

Video: Večnost i jedan dan: Baka i deka slave 79. godišnjicu braka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    25. avgust 2023 | 12:13

    Kakva bre starica od 62 godine ova zena ima.82 godine ... i zena od 62 nije starica kao ni muskarac od 62 nije deda osim.svojim unucima . Ali zena sa.slike ima 82 godine a ne 62.

  • Hm

    25. avgust 2023 | 11:42

    Starica 62 god??? Moja mama ima 63 i nije nikakva starica. Madona ima 65, jel ona starica???

  • Nena

    25. avgust 2023 | 12:47

    Ova bakiva najmanje ima 80 bsnki, kakvi 62. Cirkus.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA