Vreme čitanja: oko 2 min.

Upola sam mlađa od svog dečka: Naravno da sam "kopač zlata", niko ne kopa kamenčiće

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ona otvoreno priznaje da je u vezi sa duplo starijim muškarcem zbog novca

  • 0

Žena iz Nju Džersija koja je proglašena "kopačicom zlata", (kod nas pandam "sponzoruše") zbog zabavljanja sa mnogo starijim muškarcem, kaže da se ne stidi što je "šećerna beba" (žena o kojoj finansijski brine stariji imućni muškarac) .

Semi Atađa, koja ima 24 godine, zabavlja se sa Klaudijem Spilatrom, koji ima 60, već šest godina, otkako su se upoznali preko "Seeking Arrangements", aplikacije za dizajnirane za spajanje "uhodanih, izuzetnih pojedinca“.

Par kaže da 36 godina razlike u njihovim godinama nije nikakav problem i da je njihova veza obostrano korisna.

- Koristimo jedno drugo - bez stida priznaje Atađa u novoj epizodi "Jutjub" serije "Ljubav ne sudi", kako prenosi "Njujork post" i dodaje da njen ljubavnik obožava njenu mladalačku snagu, dok ona ubire blagodati njegovog velikog bankovnog bilansa.

Atađi ne smetaju ni ogovaranja da je njen muškarac zanima samo zbog novca.

- Naravno da smo svi kopači zlata. Niko tamo ne kopa kamenčiće.  Ako ću da kopam za nečim, to neće biti za prljavštinu, biće za zlato - ističe ponosno.

Atađa, koja se bavi kreiranjem TikTok sadržaja, odvela je svoje pratioce u svoj orman, pun dizajnerskih proizvoda. Ova rasna lepotica prikazala je svoje četiri Birkin torbe, kao i Chanel tašne, Guči naočare i Kartijeov nakit.


- Volim da vodim Semija u kupovinu u fensi prodavnice - izjavio je njen "momak", koji zauzvrat voli da putuje sa svojom energičnom i neustrašivom damom, koja je mlađa od obe njegove ćerke. On priznaje da je Atađa imala samo 18 godina kada su se upoznali preko aplikacije, činjenica koja je ugrozila njegove dve ćerke, koje su starije od Atađe skoro deceniju: - Imam dve ćerke — od 33 i 34 godine. Iako ćerke u početku nisu bile voljne da upoznaju Atađu, postepeno su se zbližile sa njom i naučile da prihvate neobičnu vezu.

- Volim da se igram sa njegovom decom. Zovem ih svojim unukama - šali se ova devojka.

Atađa i Spilatro su zajedno već šest godina i srećniji su nego ikada, uprkos svim osudama.

- U vezama sa razlikama u godinama uvek ćete imati sudije. Ali živite bez izvinjenja i pokažite im zašto je njihova procena pogrešna - izjavila je Atađa.

I ranije kada su pričali o svojoj vezi i razlici u njihovim godinama, oboje su izjavili da su otvoreni za to da se na kraju venčaju jedno sa drugim.

(Telegraf.rs)

Video: Od aplikacije pa sve do oltara: Upoznajte priču bračnog para Glatt

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA