Vreme čitanja: oko 2 min.

Uhvatila dečka u prevari, pa otišla s njim na putovanje: Evropa mu sigurno neće ostati u lepom sećanju

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nije ni slutio da su mu sve fotografije sa najlepših mesta na svetu zapravo upropaštene

  • 0
Ljubav, par, Venecija Foto: Shutterstock

Žena koja je otkrila da je dečko prevario noć pre nego što su krenuli na putovanje po Evropi, smislila je interesantan način za "osvetu".

Devojka, koja na društvenim mrežama nosi korisničko ime @iknow_girl, detaljno je opisala kraj njihove 18-mesečne veze nakon što je pronašla poruke koje je on razmenjivao sa navodnom prijateljicom.

U video-snimku koji je pogledalo skoro dva miliona pregleda, ona je podelila seriju fotografija snimljenih tokom njihove devetonedeljne evropske avanture na kojima se vidi kako drži papiriće sa kratkim porukama dok fotografiše nevernog dečka ispred atrakcija.

Svaka od poruka je potpisana heštegom #iknow i tiče se nekog segmenta njihovog odnosa - od ljubavi do prevare.

- Otišla sam na devetonedeljno putovanje Evropom sa dečkom koji me je varao tokom cele naše veze, a to sam saznala dan pred polazak i nisam želela da izgubim hiljade dolara zbog naknadi za otkazivanje - napisala je ona na snimku na "TikToku".

@iknow_girl I know that cheaters always get caught no matter how much they try to cover their tracks! @Bdazzle #Iknow #cheater #cheating #serialcheater #toxic #karma #player #intuition #betrayal #secretsandlies #cheatersexposed #womenempowered #keepitinyourpants #cheatingboyfriend #fuckboy #unfaithful #redflags #deception #manipulation #sociopath #insecureman #relationships #dating #monogamy #redflags #dating101 #healing #love #greenflags #healthyrelationship #knowyourworth #therapy #selfworth #lifelesson #secureattachment #romance #traditional ♬ original sound - Bdazzle

Na jednom papiriću je napisala da je njen dečko često odlazio na putovanja sa drugarima kako bi bio sa drugim ženama. Dok ona pokazuje i fotografiše tu poruku, u pozadini vidimo njega kako pozira ispred Ajfelove kule. Nije ni slutio da su mu sve fotografije sa najlepših mesta na svetu zapravo upropaštene.

Još jedna, snimljena ispred londonskog Big Bena, glasi: "On ne zna da ja znam da me vara".

Konačno, poslednja fotografija prikazuje njega ispred Londonskog mosta sa beleškom koja je otkrila da će ona raskinuti s njim posle tog putovanja.

Posle njenih ogromnih napora da preživi putovanje i razotkrije njegovu očiglednu neveru, @iknow_girl je podelila niz drugih video-snimaka koji daju više detalja o raskidu.

- Tek kada sam stigla kući, poslala sam mu kolaž koji sam napravila, zajedno sa veoma dugačkom porukom u kojoj sam opisala kako sam završila s njim - rekla je ona.

- Na kraju mi je ostavio audio poruku od 30 sekundi na "Snepčetu" izvinjavajući se za to što je uradio.

Mnogi korisnici društvenih mreža obasuli su ženu pohvalama, prepoznavši ovo kao "zreo" način "osvete", piše "The Post".

(Telegraf.rs)

Video: Na kom mestu je vaš znak: Stručnjaci su napravili rang-listu nevernika po horoskopu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA