Vreme čitanja: oko 2 min.

Morao je da deli krevet sa mamom, a to je razbesnelo njegovu devojku: Pitala ga da li su se "igrali" i mazili

Vreme čitanja: oko 2 min.

Svi su stali u njegovu odbranu

  • 1
žena i muškarac u krevetu, doručak u krevetu Foto: Shutterstock

Neimenovani 26-godišnji muškarac je na popularnom forumu za diskusiju izneo problem koji ima otkako je rekao devojci da je delio krevet sa svojom mamom tokom njene posete njegovom domu.

- Moja devojka (24) i ja izlazimo već oko četiri meseca - podelio je muškarac u sada popularnoj objavi na "Reditu", pa nastavio:

- Moja mama, 49 godina, dolazila je u grad u kome živim i planirala je da ostane kod prijateljice, ali je voz kasnio, pa je pitala da li može da prenoći u mom stanu. Rekao sam da može.

Ali kada je obavestio svoju devojku, koju je nedavno upoznao na aplikaciji za dejtovanje, da će deliti krevet sa majkom, to je u njoj izazvalo bes.

Muškarac je potom priznao da redovno deli krevet ili hotelsku sobu sa svojom majkom i 22-godišnjom sestrom tokom porodičnih okupljanja i odmora.

- Ne znam odakle ovo. To je samo spavanje u istom krevetu. Moja mama i ja nikada nismo imali takvu vrstu odnosa i odvratno je to što sugeriše. Devojka mi još uvek šalje poruke u kojima se pita da li smo se moja mama i ja igrali sinoć u krevetu i pita da li ću da promenim čaršave ili mi se više sviđa mamin miris na njima. Rekao sam joj da mi ti komentari izazivaju nelagodu i više bih voleo da prestane. Ona je onda nastavila da govori da joj jednostavno nije jasno kako se ova veza razlikuje od odnosa njenog bivšeg sa njegovom majkom.

Frustrirani momak je nastavio da objašnjava da se njegova devojka borila da se poveže sa majkom svog bivšeg, što je na kraju uništilo njihovu vezu. Takođe je primetio da veza njegove devojke sa njenom porodicom verovatno nije tako bliska.

- Mislite li da je to razlog zašto ona misli da je to čudno? Da li je zastrašena/ljubomorna na moju mamu? Izgleda kao da želi da se distanciram od svoje majke i da ne budem kao njen bivši. Da li treba da brinem o tome? Da li je ovo crvena zastavica?

Dok je ostavio prostora za komentare, mala armija usijanih Redit korisnika je zapravo jurila u njegovu odbranu, piše "The Post".

- Tvoja devojka zvuči odvratno. Činjenica da te je bukvalno pitala da li ćeš imati odnos sa svojom mamom. O čemu se radi - napisao je jedan korisnik.

- Ja bih njeno ponašanje smatrao crvenom zastavom - napisao je drugi.

- Tvoja devojka je kreten i čudak. Spavala sam u istom krevetu sa svojim mužem i svekrvom, to nije velika stvar - nastavila je jedna devojka.

- Ja lično nikada ne bih delio krevet ni sa jednim od svojih roditelja kao odrasla osoba ili čak tinejdžer, ali razumem da ovde postoje kulturološke razlike. Ipak, osećam da bi intimne sugestije bile veliki problem - napisao je komentator.

(Telegraf.rs)

Video: Nikola iznajmljuje golubove: Podižu atmosferu na slavljima i pomažu kućni budžet

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перагеније

    1. septembar 2023 | 14:27

    "veza njegove devojke sa njenom porodicom verovatno nije tako bliska" - НАГЛАСАК је на 'није ТАКО блиска', што не значи да није ВЕОМА блиска, АЛИ на здрав начин.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA