Vreme čitanja: oko 2 min.

Top 5 stvari koje žene najviše uzbuđuju kod muškaraca

Vreme čitanja: oko 2 min.

Iako se za neke gestove smatra sa su uveliko prevaziđeni, ne bi se baš tako reklo kada se čuju izjave pojedinih maldih žena

  • 2
Žena konobarica i muškarac Foto: Shutterstock

Možda muškarci misle da su veštine u krevetu samo ono što žene uzbuđuje, ima tu još detalja koji nisu nimalo nevažni.

Iz prve ruke, iz ankete koju je sa ženama uradio "Menshealth.com", žene ističu sledeće stavke koje ih kod muškaraca posebno uzbuđuju.

1. Ruke

Ruke su definitivno na prvom mestu i to je deo tela koji žene uočavaju na svakom muškarcu, ne samo na onom sa kim su u ljubavnoj vezi.

- Region od šake do podlaktice. Platonski prijatelj vozi i drži ruku na menjaču? Stranac svira bas? Vodi me odmah. Nešto u vezi sa dobrim izgledom sposobnih ruku me tera da se zapitam šta bi još mogli da urade - reči su Erike (22).

2. Poljubac u čelo

Iako se za neke gestove smatra sa su uveliko prevaziđeni, ne bi se baš tako reklo kada se čuju izjave pojedinih maldih žena.

- To je tako jednostavna stvar, ali je tako intimna jer je to tako nežan gest. Čini da se osećate voljeno i zbrinuto - rekla je Bri (22).

3. Gledanje u oči

Dugotrajan kontakt očima, pun topline, razumevanja i ljubavi, dok mu pričam o problemu koji me muči ili svojim osećajima. Tako pokazuje da zna o čemu pričam i koliko mi je to važno - zapažanje je treće žene.

4. Kada nosi kardigan

- Volim kad zahladi, pa se muškarci obuku slojevito. Privlače me muškarci koji su organizovani i mogu preuzeti svoj život u svoje ruke, pa zamišljam kako kombinuju odeću da bi im bilo lepo i toplo.Volela bih da se mogu zavući pod kaput takvog muškarca i ušuškati u toj toplini - rekla je Maia (22).

S obzirom na to da nam se približava jesen, dragi, muškarci, imate prliku da birate odeću koja će provući ovako neku damu.

5. "Hrapav" bariton

Glas je ono što, između ostalog, razlikuje muškarce i žene, pa određene boje muških glasova ženama budu posebno privlačne.

- Treba li reći još nešto o tome, osim da to odaje utisak muškarca koji je snažan i ozbiljan - kaže Keri (26).

(Telegraf.rs)

Video: Veza na poslu koja ne mora da bude opasna po vas... Naprotiv!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ред

    3. septembar 2023 | 07:49

    1.Добар новчаник. Све остало је испод.

  • Sale

    3. septembar 2023 | 14:51

    E pa moja ruskinja voli moju imovinsku kartu, pa moj dzep i auto. Za ostalo i nije bitno njoj bas. A nije tako bilo u pocetku nase veze. Jbg.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA