Vreme čitanja: oko 2 min.

Na dejtu joj je ukrao cipele i dao svojoj devojci, ali "ko se zadnji smeje, najslađe se smeje"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Preko noći je njena priča dobila milionske preglede

  • 2

U vladajućem trendu, gde ljudi otvoreno dele svoja iskustva sa lošijih ili najgorih ljubavnih sastanaka koje su imali, priča jedne devojke se popela visoko na viralnu listu "TikToka".

Leks, koja pod imenom @nextlevellexuss vodi rastući profil na društvenim mrežama, redovno objavljuje modu, vlogove, kao i kraće razgovore sa pratiocima.

Pre nekoliko dana je snimila video, u kome govori o velikoj prevari koju je doživela na sastanku. Snimak je brzo dostigao na stotine hiljada pregleda, a nastavke priče i dalja dešavanja, ispraćeni su i u milionskom broju pregleda.

Naime, Leks živi u Njujorku i nedavno je počela da koristi aplikaciju za upoznavanje. Dopisivala se sa jednim momkom Džošuom, koji je delovao sasvim u redu, kako ona navodi. Prvi sastanak je tekao sasvim u redu, te su dogovorili da ga ponove.

Sledeći sastanak se dogodio kod nje u stanu, gde su večerali i u kome su zajedno proveli noć. Sutradan su uz jutatrnju kafu pričali o modi, što je tema koju Leks obožava, kada je Džošua rekao kako su mu veoma simpatične trenutno popularne "Tabi" cipele i čizme.

"Igrom slučaja", Leks je imala cipele o kojima su govorili i ustala je da ih pokaže. Cipele su veoma sprcifične, pogotovo jer imaju presek na prstima, zbog kojeg liče na kopita.

Kada je tema cipela malo odmakla, zatražio je njen telefon da potraži određenu muziku, međutim, tada je iskoristio priliku i obrisao njegove kontakte, zaključao profile na društvenim mrežama i odlučio da je vreme da krene.

@nextlevellexuss Replying to @Calla Kessler #greenscreenvideo #greenscreen ♬ original sound - Lex

Pre nego što ga je ispratila, Leks je otišla do toaleta. To je bila prilika za njega da se "prinovi" cipelama od skoro 1.000 dolara.

Par sati kasnije, Leks je primetila da je na polici sa cipelama osobođeno jedno mesto i počela je odmah da traži svoje "kozije nožice".

Kada je želela da nazove Džošuu, shvatila je šta se dešava. Videvši da ne postoji šansa da dođe do njega direktno, potražila je pomoć na "TikToku". Video je, neplanirano dobio veliki broj pregleda i došao je i do njega. U kratkom vremenu, javio joj se sa porukom da obriše snimak i da on za to nije kriv.

- Počeo je da me ubeđuje kako grešim, kako on to nije učinio. Prekinuli smo razgovor tako što me je podsetio da ima pravo da me tuži. Ipak, kroz veoma kratko vreme, prosleđena mi je fotografija njegove devojke, da devojke, koja nosi moje cipele. Sve je jasno. Proseldila sam mu i napisala mu da mora da mi ih vrati, jer je situacija dovoljno daleko odmakla.

Na sve to, napisao mi je samo da sam ga "provalila" i da nema nazad. Nudio mi je novac, što je takođe pokazatelj da je to zaista učinio i na kraju smo se dogovorili gde ćemo se naći da mi vrati moje cipele. To su cipele koje sam dobila za rođendan od oca i mnogo su mi draže nego što možete da zamislite. Ko se zadnji smeje, najslađe se smeje- objasnila je Leks.

Leks je redovno izveštavala šta se događa i radosno javila pratiocima kada ih je dobila konačno nazad.

(Telegraf.rs)

Video: Od aplikacije pa sve do oltara: Upoznajte priču bračnog para Glatt

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA