Vreme čitanja: oko 2 min.

Roditelji njenog muža su zahtevali DNK test za bebu, a onda se ona osvetila: "Odbijam da je vide"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Opravdan postupak ili ne?

  • 11
Beba Foto: Shutterstock

Žena, koja je želela da ostane anonimna, našla se u teškoj situaciji nakon što je ružna glasina ozbiljno izmakla kontroli. Novopečena majka je objasnila da je koleginica na poslu počela da širi laži da su kolega i ona imali aferu, pa čak i da je on otac njene bebe.

I dok se njen muž uzdigao iznad drame i pustio službu za ljudske resurse da se izbori sa posledicama, njegovi roditelji su saznali i odlučili da preuzmu stvar u svoje ruke - zahtevajući test očinstva.

Otišavši na forum "Reddit" da podeli svoju priču, ova majka je napisala: "Upravo sam rodila svoju bebu i odbila da je vide roditelji mog muža".

Objašnjavajući kako je situacija kulminirala, započela je svoju priču:

- Na poslu sam veoma bliska sa kolegom koji je oženjen. Prijatelji smo već neko vreme. Još jedna naša koleginica bila je zaljubljena u njega, ali ju je on odbio. Iznela je neke optužbe na njegov račun, a potom je izmislila da sam imala aferu sa njim. Bila sam trudna u to vreme, sreća pa moj muž nikada nije verovao u glasine, jer se volimo. Međutim, njegova porodica me ne voli.

Žena ističe da je odbila DNK test koji su tražili, ali je muž pristao - želeći da izbegne sukob. A nakon što je dokazano da je ženin muž zaista otac bebe, njegova porodica je počela da se pretvara "da ni na trenutak nije sumnjala u nju". No, ona im nije zaboravila.

- Oni nisu deo moje porodice. Nikada me nisu voleli, želeli su da se moj brak raspadne. Nazivaju me budalom i kažu da imaju „prava“ da vide moju bebu, ali niko mi se nije izvinio - istakla je, a prenosi "Mirror".

Većina korisnika foruma stala je na stranu žene, ali je bilo onih koji su krivili njenog muža "jer se nije suprotstavio porodici".

A šta vi mislite? Pišite nam u komentarima.

(Telegraf.rs)

Video: Slađa Alegro: Zbog trombofilije, morala sam na carski rez

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZDJB

    13. septembar 2023 | 15:19

    Zena je u pravu i ne treba da im dozvoli da posecuju unuce. Vredjali je i nikakav kontakt s njima,a sin neka ide sam da vidja roditelje. Iz uskustva ali samo od strane svekrve,bila sam vredjana(iako smo ziveli u mojoj kuci) moj suprug je cutao. Kada mi je puko film,pokazala sam zube i suprugu rekla sta cu da joj uradim recima. Od tada je opet bio uz majku ali je smirivao jer je znao da sam spremna sve da uradim ako neko vredja moju cast i postenje a za dete narocito. Zato i ti sada na pocetku ne trpi vec pokazi zube

  • M

    13. septembar 2023 | 17:30

    Vecinu brakova i rasture svekrve. Ako se snaja ne povinuje svekrvi, ne valja. Svekrve su ustanju sve da urade da bi rasturile snain i sinov brak. Na zalost tako je.

  • Mile

    13. septembar 2023 | 15:39

    Ona je dužna da omogući babi i dedi da vide unuče. Mogu da je tuže. Ona nešto krije. Da je bila sigurna čije je dete, pristala bi odmah na dnk. Ona je bila i sa kolegom i sa mužem istovremeno, nema druge.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA