Vreme čitanja: oko 1 min.

Ako ovo primetite kod vašeg muškarca, to je znak da želi dugu vezu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Teška je ta "filozofija" tumačenja partnera, ali mi smo tu da pomognemo

  • 0
Ljubavni par, brak, bračni par, podrška, srećan par Foto:Shutterstock

Nije toliko jednostavno pronaći muškarca koji želi da bude u dugoj vezi i koji je završio sa "eksperimentisanjem". Naravno, nije lako ni njima, ipak treba umeti sa ženama.

Međutim, dame, imajte na umu da nekada treba preispitati standarde, tačnije, da li ono što vi nudite ide sa tim šta nudi vaš partner.

Nakon traganja, konačno ste naišli na nekog ko vam se dopada i sa kim vam je lepo. Ali, možda vas zabrinjava iskustvo iz prošlosti ili strah da će vas on napustiti?

Lako možete proveriti da li je vaš odnos spreman na duži "rok trajanja".

Brižljivost

On se brine da budete sve srećniji, iz dana u dan. Sluša vaše priče i da imaju i da nemaju smisla, nudi masaže kada god vam je potrebno, ne pravi razliku da li ćete vi da skuvate nešto ili on... Brige poput ovih je jedan od znakova preko kojih vam govori da želi da ostane kraj vas. Ali, naravno i vi se morate potruditi da tu brigu uzvratite - ponekad.

Pravi česte i zajedničke planove

Ako vam svaki dan šalje poruke da vidi da li biste želeli da radite nešto zajedno, bilo da su u pitanju šetnje ili obično ćaskanje kod kuće, to govori da ste na bitnoj poziciji u njegovom životu. 

Na umu ste mu i kada je teško

Ne pristaje na novi posao, a da prvo ne razgovara sa vama, ili možda razmišlja o iznajmljivanju stana u gradu, ali želi još jednom da proveri da li će putovanje između vašeg i njegovog stana biti u redu? Sve ove veće odluke, koje orijentiše ka vama, dovoljno govori o njegovoj posvećenosti vama i želji da bude u vašoj blizini. 

Želi vaše mišljenje o stvarima i sa vama vidi budućnost, navodi "YourTango.com".

(Telegraf.rs)

Video: Ljiljana i Miodrag su u braku 61 godinu: Održala ih je ljubav, a imaju i savete za mlade

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA