Vreme čitanja: oko 3 min.

"Napustila sam sopstveno venčanje nakon što me je porodica ponizila": Ko je u pravu?

Vreme čitanja: oko 3 min.

Da li je mladina reakcija opravdana ili je ipak načinjena nepravda?

  • 1
Tužna mlada, otkazano venčanje Foto-ilustracija: Shutterstock

Venčanje je dan o kom maštaju skoro sve žene i muškarci. Ipak, dug je spisak stvari koje mogu jedan ovakav dan da upropaste i zbog kojih mladenci strahuju.

Jedna mlada je na internetu podelila svoje iskustvo sa venčanja, koje je "uništeno", kako bi ona to opisala.

Po njenim rečima, njena najuža porodica je upropastila najbitniji dan u njenom životu i ponizila je, iako ih je molila da tako nešto ne čine.

U strahu da bi njena porodica mogla prikazati njene ponižavajuće slike iz mlađih dana, kada je imala višak kilograma, izričito je tražila da se takve slike ne pojavljuju nigde tog dana, jer bi je to strašno uznemirilo.

Uprkos ovoj molbi, njeni roditelji su smatrali da bi to bilo "zabavno i simpatično", te su joj rekli da ne bi trebalo da bude jedina koja se zabavlja na svom venčanju. Na kraju su obećali da neće prikazivati takve slike. Međutim, izgleda da nisu imali obzira za njene želje, te su probrali nekoliko slika koje su na krupnom platnu pokazati u vidu slajd-šoua. Slike su bile iz vremena kada je bila krupnije građe, dok jede brzu hranu, pravi grimase i smešne poze. Potom je usledio govor.

Pre njenih fotografija, istu stvar je učinila i porodica njenog supruga, samo što su njegove fotografije bile lepe i slatke, od detinjstva do venčanja. To je samo pogoršalo čitavu "užasnu komediju" sa njenim slikama. Dok se čitava sala smejala, njoj su krenule suze. Smeh njenog dragog prekinuo je momenat kada je shvatio da su njene suze prave.

Komentari gostiju kroz smeh su bili okrutni, ai je kao poslednji udarac usledio govor njene majke.

- Pa, svi smo tako srećni što smo ovde. Nikada nismo mislili da će se gospođa Pigi (misleći na poznatu lutku -prasicu) udati. Svi smo mislili da će završiti sama u jeftinoj iznajmljenoj kući, sa njene četiri smrdljive mačke - navodi mlada u svojoj ispovesti na "Reddit.com".

Venčanje Foto: Shutterstock

Osećajući se potpuno nepoštovano, osramoćeno i omalovaženo, istrčala je usred govora u suzama, a muž odmah za njom. Posle kratkog vremena, njena porodica i neki prijatelji izašli su napolje da je traže, ali je zanimljivo to, što su oni bili ljuti na nju.

- Moji roditelji su bili ljuti. Vrištali su na mene zato što sam izašla sa proslave, govoreći da sam ja kriva za sve ovo, jer je trebalo samo da prećutim i pustim ih da završe svoj govor bez takve scene. Neki od mojih rođaka su ih takođe podržavali, zbog čega sam se osećala još gore- navodi ona.

Mladoženja je, razumljivo, bio ljut i pretio im je da će ih udariti ako ne odu.

Mlada je rekla da je plakala celu noć nakon što je napustila žurku i da je još uvek povređena i pod utiskom - pogotovo zato što se njeni roditelji još uvek nisu izvinili.

Njena objava razbesnela je komentatore, koji su skočili u njenu odbranu. Jedna devojka ju je savetovala da se malo udalji od njih, kako bi odmorila i da bi se posvetila sebi i svom suprugu.

"Oni su sebičnjaci! Stvaraj budućnost bez njihove negativnosti", navodili su ostali komentatori.

Šta vi mislite o ovome, ko je u pravu?

(Telegraf.rs)

Video: Prelepi video sa BG ulica: Stariji bračni par se šeta držeći za ruke i prkosi zimi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragoslava

    20. septembar 2023 | 18:25

    U pravu je mlada, njeni je ne postuju, nisu ispunili obecanje, njima je bilo vazno da tako urade, nisu im vazna osecanja cerke.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA