• 4

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Njegova mama ne podržava našu ljubav, zato što sam visoka 70 centimetara": Par koji se bori u ime ljubavi

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nekada je potapšu po glavi i ponašaju se kao da je dete, ali se zajedno sa partnerom bori protiv svih predrasuda

  • 4

Da ljubav nije definisana nikakvim oblicima, niti visinama i da se razlike zaista privlače, potvrđuje brčni par Jesi i Brajan, čiji broj obožavalaca raste iz dana u dan.

Upravo razlika u visini je ono prvo što se primeti kod njih. Brajan je visok 180 centimetara, dok je njegova supruga Jesi visoka svega oko 70 centimetara. Ona ima dijastrofičnu displaziju, oblik patuljastog rasta, sa kojom se rodi jedna od milion osoba.

Kako je Jesi govorila za "Truly", a prenosi "TheSun.co.uk", trebalo je vremena da i ona prihvati svoj izgled, zato je dala vremena da i drugi prihvate njene različitosti. Sve lepote koje ima ova dama prepoznao je Brajan, koji uživa u vremenu sa svojom suprugom.  On je našao sve "za čim je oduvek tragao", ali ne i njegova majka.

Jesi je bila spremna da da vremena njegovim roditeljima da je prihvate, ali se nije nadala neprijatnim iskustvima i rečima njegove majke Megi.

- Kada smo se upoznale, tenzija je mogla nožem da se seče. Bila je izuzetno napeta i delovala je razočarano. Jednom sam načula njihov razgovor, kada je Megi pitala Brajana da li je siguran da želi da provede život sa nekim, na koga će morati da gleda i pazi, poput malog deteta - govorila je Jesi.

Bila je veoma povređena, a Brajan nije dozvolio da se osude njegove majke mešaju u njegovu sreću sa Jesi. Od tada nisu progovorili sa Megi šest meseci. Iako su mislili da će njihov sin morati da "glumi dadilju i negovatelja" čitav život, istina je zapravo sasvim drugačija.

Jesi živi nezavisnim životom, jer je u odličnom stanju da se sama kreće, da vozi, ali i da uspešno radi kao terapeut.

Ova ljubav se "rodila" na internetu, nakon čega je prvo upoznavanje usledilo 2018. godine. Brzo nakon prvog, uspešnog sastanka, uselili su u zajednički stan. Na Bahamima su imali venčanje iz snova u septembru 2021. godine.

Nakon nekog vremena, popravili su odnose sa Megi, koja je tek nakon venčanja ovog divnog para počela da upoznaje Jesi na pravi način.

Ova hrabra dama se celog života suočavala sa osudom zbog svoje visine, uključujući i to što joj je rečeno da bi trebalo da se viđa sa drugom malom osobom, tačnije, da samo takve partnere i traži.

I baš kao i Megi, mnogi ljudi pretpostavljaju da je Brajan Jesijev negovatelj, a ne muž.

- Dešava se da neko iznenada priđe i niotkuda potapše i pomazi Jesi po glavi. To je ono nepromišljeno sa njihove strane. Pa ni dete ne bi bilo primereno tako iznenada da pomazi neki totalni stranac, zar ne? - naveo je Brajan.

Jesi i Brajan žive jedan srećan i ispunjen život, a u budućnosti planiraju da prošire svoju porodicu.

Razlike su nekada ono najlepše u jednom odnosu, zar ne?

(Telegraf.rs)

Video: Ljiljana i Miodrag su u braku 61 godinu: Održala ih je ljubav, a imaju i savete za mlade

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA