Vreme čitanja: oko 3 min.

Megan je pronašla ljubav dok je bila trudna sa drugim muškarcem koji ju je ostavio: Svi zaslužuju sreću

Vreme čitanja: oko 3 min.

"Znam da je zabavljanje dok ste trudni nekonvencionalno ponašanje, ali zaslužujete ljubav isto koliko i sledeća osoba"

  • 0
Megan Dowling Foto: Instagram/yesimmegan

Megan Dauling nije dozvolila da se razočara u ljubav, nakon što ju je u 19 nedelji trudnoće ostavio bebin otac. Spremno se dočekala na noge i u sedmom mesecu trudnoće ponovo pronašla ljubav u svom životu.

Ova  24-godišnja mama iz Atlante, rodila je ćerku Medou 27. septembra, a njen novi momak, koji ima 43 godine je već nakon dva meseca zabavljanja, izjavio, prema njenim rečima, da je spreman da bude očuh njene bebe.

- Znam da je zabavljanje dok ste trudni nekonvencionalno ponašanje, ali zaslužujete ljubav isto koliko i sledeća osoba - rekla je Megan, kako prenosi NY Post i dodala: - Vaša beba zaslužuje mamu koja je puna sreće i radosti. Naravno, budite sigurni da i dalje "čuvate" svoje srce i štitite svoj mir - ali samo zato što ste trudni, to ne znači da ne zaslužujete.

Svog bivšeg partnera upoznala je 2022. godine na rođendanskoj večeri kod prijatelja. Nakon devet meseci zabavljanja, ostala je u drugom stanju, ali ju je partner napustio jer nije bio spreman za decu.

- U početku sam bila slomljena, ali na sreću, imam tako sjajan sistem podrške koji me je podigao i uspela sam brzo da prevaziđem situacija - objašnjava Megan : - Uvek sam bila od onih koji nisu pod stresom zbog stvari koje ne mogu da kontrolišem. I dalje javljam bivšem kako se stvari dovijaju.

Kako kaže, najteže joj je pala pomisao kako će da dovede bebu u "razvaljeni dom". Ali, onda, dogodilo se nešto neočekivano - kako je njen trudnički stomak rasta, tako je počela da dobija mnogo pažnje od muškaraca.

- Dobijala sam toliko komplimenata od momaka na Instagramu da sam bila šokirana - rekla je.

To ju je navelo da razmišlja o mogućnosti da se ponovo zabavlja, a onda je naletela na staru TV emisija koja ju je inspirisala.

- Naišla sam na staru TV seriju "Trudnoća i zabavljanje". Pokušala sam da pronađem više o toj temi na TikTok-u i blogovima drugih žena, kada sam otkrila da mnoge trudnice izlaze na sastanke, ali im je samo neprijatno da pričaju o tome - otkriva Megan.

Zato je i sama odlučila da podeli svoju priču kako bi druge trudnice bez supružnika stekle samopouzdanje koje im je potrebno da pronađu novu ljubav.

- Znam koliko su meni koristila tuđa iskustva i pomogla u početku, pa se nadam da ću i ja učiniti isto za druge. Moj profil za upoznavanje je izgledao kao i svaki drugi. Imala sam svoje fotografije, naravno ažurirane, ali samo selfije - dodala je ona.

Megan kaže da je bila "veoma trudna" kada je upoznala novog dečka u aplikaciji za sastanke.

- Nikad nisam mogla ni sa zamislim da ću zaista moći da pronađem tako iskrenu osobu u svojoj situaciji. Toliko mi je pomogao i učinio da se osećam voljeno. Moja mama ga voli jednako kao i ja, i jedva čekam da vidim šta nam donosi budućnost - opisala je novog momka.

Ona i njen novi partner, koji takođe ima svoju decu, sada idu polako i "dan za dan".

- Stalno me uverava da će sve biti u redu, što je lepo čuti kada se ponekad čini da nije - opisala je partnera za kojeg kaže da je posvećen tome da joj pokaže ljubav koju zaslužuje i savršen je džentlmen: - Nikad mi ne dozvoljava da otvorim vrata, kuva više puta nedeljno, proverava me kada vidi da mi nije dobro. On je najljubaznija duša i imala sam mnogo sreće što sam ga našla. Uvek me drži aktivnom i srećnom.

Megan se raduje i tome što on ima svoje roditeljsko iskustvo jer joj je mnogo pomogao oko same trudnoće.

- Ono što je najvažnije, on ima svoju decu tako da razume koliko trudnoća može biti teška. On samo želi da sam imala bolji početak ovo roditeljstkog putovanja, ali kraj je bio savršen - zaključuje Megan.

(Telegraf.rs)

Video: Od aplikacije pa sve do oltara: Upoznajte priču bračnog para Glatt

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA