• 0

Vreme čitanja: oko 4 min.

10 stvari koje muškarci potajno žele u svojoj ženi: Saznajte da li ste "materijal" za brak

Vreme čitanja: oko 4 min.

Da li imate "ono" što se "traži"

  • 0
momak devojka sreća veseli ljubavni sastanak

Foto: Freepik/ Halayalex

Dame, da li ste umorne od toga koliko je teško shvatiti šta muškarci zapravo žele?

U današnje vreme, čini se da se da je sve manje suštinske komunikacije, zahvaljujući kojoj možemo da saznamo šta jedni ljude žele od drugih. Kako u svakodnevnom životu, tako i u  odnosima.

U takvoj situaciji može da bude veoma teško da se "pročita" šta neki muškarac zaista želi, jer oni uglavnom nisu skloni tome da se otvore i kažu. 

Romantični dejt, ljubavni sastanak

Foto: Shutterstock

Srećom, kako prenosi Your Tango, ima par univerzalnih stvari za kojima svaki muškarac traga u ženi. Svaki muškarac želi nešto drugačije od žene koju želi da oženi, ali nema momka koji se ne slaže sa ovih deset tačaka.

1. Dobro srce

Žena dobrog srca je pažljiva, puna ljubavi i brižna. Kada mu se ona osmehne, on nema drugog izbora nego da uzvrati osmeh. Žena koja zrači toplinom iz srca radi male stvari za svog partnera samo zato što ga voli, a dobar muškarac će učiniti isto za nju. Ovo je tip žene sa kojom muškarac želi da se oženi.

2. Razumevanje i empatija

Saosećajnost, podrška i ohrabrenje partnera je ogroman deo izgradnje uspešne veze. Niko ne želi osobu koja neće da podržati svog partnera u njihovim nastojanjima ili u trenucima potrebe. Život je pun izazova sa kojima će se par suočiti zajedno, posebno u braku. Zato muškarac želi ženu koja može da se nosi sa ovim izazovima i sa njim u timu.

3. Ambicija

Pored toga što podržava i ohrabruje sopstvene ciljeve i snove svog partnera, ona takođe muškarcima je privlačno ako žena ima svoj skup ciljeva i snova. Ambiciozna žena ima viziju svoje budućnosti i žustro je juri. Ona je neko koga možete da povedete u svet da vam bude doživotni saigrač.

Prvi sastanak, ljubavni par, partneri

Foto: Shutterstock

4. Doslednost

Zamislite doslednost kao suprotnost promenljivosti. Ako je nepredvidiva i nestabilna, teško je znati kako će se ponašati u iz dana u dan. Način da budete dosledni je da budete ono što jeste tokom celog procesa upoznavanja. Nemojte da se pretvarate prvih nekoliko meseci tokom zabaljanja kakvi ste, a da se potom drastično promenite kada vam se posveti. Biti dosledan je dragocena vrlina koju svaki muškarac ceni.

5. Neko ko se trudi

Ponekad se dogodi da romansa nestane u dugoročnoj vezi, ali ne biste trebali to da dozvolite! Potrebno je samo malotruda da se stvari održe. Nešto sasvim jednostavno kao planiranje iznenađenja za vas dvoje. Žena koja ponavlja ono što zna da je njenog partnera i privuklo na početku, time pokazuje da joj je stalo da ih zadrži u zajedno... A to je definitivan materijal za ženu.

6. Zajedničke vrednosti

Mnogo puta naš sistem vrednosti potiče od našeg vaspitanja i uključuje stvari koje su nam važne, ono u šta čvrsto verujemo, načine na koje se ophodimo prema drugima i načine na koje se ophodimo prema sebi. Nije važno koliko vas neko privlači ili koliko se dobro slažete - ako se vaše vrednosti ne poklapaju, sukobićete se na duži rok. Dakle, slične vrednosti jednake su potencijalu supruge, ali nemojte kompromitovati sopstvene vrednosti u tom procesu.

7. Fizička privlačnost

Da, i muškarci i žene moraju da budu fizički privučeni prema svom partneru da bi započeli vezu. Međutim, privlačnost takođe igra važnu ulogu i u održavanju veze. To ne znači da žena mora da odgovara određenoj slici lepote da bi se smatrala "materijalom" za ženu. Svakog muškarca privlači drugačiji tip žene i ima svoje lične ukuse.

flert, upoznavanje, sastanak, momak, devojka, veza, ljubav, muškarac, žena

Foto: Freepik/senivpetro

8. Neko ko je prijateljski raspoložen i društven

Svaki dobar muškarac uživa u društvu i voli da ima devojku pored sebe tokom tih situacija. Kada se sasvim prirodno i opušteno nalaze zajedno na događajima ili druže sa prijateljima. Nijedan muškarac ne želi da bude zabrinut zbog stava koji će njegova devojka ili žena da ima u društvenoj situaciji ili kada upoznaje njegove prijatelje ili kolege.

9. Smisao za humor

Znamo koliko je ženama važno da muškarac u njihovom životu ima dobar smisao za humor, ali je to jednako važno i njima. Ako momak ima odličan smisao za humor, neće moći da opstane pored žene koja je previše suva ili ukočena. Štaviše, to može da izazove dodatnu napetost ukoliko se on često šali, a nervira usled svoje ozbiljnosti. Važno je da je par jednako razigran i da se šali jedno sa drugim. To pomaže u poboljšanju raspoloženja, čini vreme koje provode zajedno zabavnijim i nikada ne podleže starenju. Žena sa kojom možete da podelite svoj humor je ono što svaki muškarac želi od partnera.

10. Ljubav i naklonost

Možda ne treba da se kaže, ali to što ste ljubazni i privrženi je ključni simbol veze. To je ono što stvara onaj topli osećaj ljubavi. Bilo bi teško da se izgradi dugoročna vezu sa ženom pored koje uvek osećate distancu.

(Telegraf.rs)

Video: Ljubav stanuje u domu za stare: Nada i Nikola Vitković su pravi primer za to

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA