Vreme čitanja: oko 3 min.

9 znakova međusobne privlačnosti: Sa jednim pokazateljem ne možete pogrešiti, a nije pogled

Vreme čitanja: oko 3 min.

Suptilni simptomi kako da lakše otkrijete da li se sviđate osobi koja vam je privukla pažnju

  • 1
ljubav, privlačnost Foto: Unsplash/Tibor Pápai

Dopada vam se jedna osoba, ali niste sigurni da li se i vi njoj sviđate?

Ne brinite, zato postoji gestikulacija ponašanja koja vam može pomoći da lakše protumačite znakove. U nastavku pročitajte koji su to znaci koje podsvesno možemo slati drugoj strani i tako otkriti da između vas postoji međusobna privlačnost.

1. Produženi kontakt očima

Izraz "oči su ogledalo duše" znači da su oči jedini deo našeg tela koji je sposoban da pokaže snažnu emocionalnu vezu i fizičku privlačnost. Produženi kontakt očima je definitivno najveći znak privlačnosti između dvoje ljudi, piše "The thought catalogs".

Obično, kada nas neko ne privlači, ne produžavamo kontakt očima jer ne osećamo vezu. Ali, kada nam se neko dopada, ne možemo a da ne zagledamo duboko u njegove oči, nadajući se da će prepoznati naša osećanja.

Dakle, ako primetite da ne možete da prestanete da se gledate ili da oni ne mogu da prestanu da vas gledaju, znajte da ste duboko i ludo privučeni jedno drugim.

2. Zadirkujete jedno drugo

Još jedan očigledan znak neizrečene privlačnosti je zadirkivanje. Sećate se kada ste bili deca i uglavnom su dečaci stalno zadirkivali devojčice, zar ne? To je zato što je zadirkivanje univerzalan način da se privuče nečije interesovanje.

U svetu odraslih zadirkivanje može biti u različitim oblicima, od kojih je najčešće verbalno zadirkivanje. Ova vrsta zadirkivanja uključuje ismevanje o stvarima koje volite, navikama, vrsti hrane koju naručujete, uverenjima i slično. A ako dodate smeh i suptilne dodire, eto ga znak neizrečene privlačnosti.

3. Vrpoljenje

Vrpoljenje je ekvivalentno nervozi, jer, kada smo nervozni, zaista je nemoguće ostati miran. A kada nam se neko sviđa, zaista smo nervozni jer se plašimo da ne uprskamo stvari.

Nervoza u obliku vrpoljenosti je zapravo dobar znak i još jedan "simptom" koji ukazuje na snažnu neizrečenu privlačnost.

4. Preslikavanje pokreta jedno drugog

Da li ste ikada primetili da je neko počeo da radi isto što i vi samo nekoliko sekundi posle vas? Ne, ovo nije slučajnost.

To se zove preslikavanje pokreta i dešava se kada postoji jaka emocionalna veza i fizička privlačnost između dvoje ljudi. Ako primetite da dodiruje kosu u isto vreme kada i vi (ili obrnuto), to znači da ste opasno privučeni.

Partneri, pomirenje Foto: Shutterstock

5. Dodirivanje

Dodirivanje je krajnji znak govora tela da vas neko duboko privlači. Ali, ne govorimo o vrsti namernog dodirivanja, već o suptilnom dodiru.

Ako primetite da tokom razgovora ili šta god da radite, stalno na suptilan način očešete jedno drugom kolena, ruke ili ramena, to znači da između vas postoji jaka napetost i međusobna privlačnost. Postoji nevidljiva sila koja vas vuče jedno prema drugom kao magnet.

6. Stalno pokušavate da impresionirate jedno drugo

Pokušaj da nekoga impresionirate proističe iz želje da vam se taj neko dopadne i da vas primeti.

Ako stalno popravljaju svoj izgled, pokušavaju da vas nasmeju, govore vam nešto impresivno o sebi i slično, znajte da to rade jer vas snažno privlače i stoga žele da vas impresioniraju.

7. Ne obraća pažnju na druge ljude

Još jedan od bitnih znakova neizrečene privlačnosti je ravnodušnost prema drugim ljudima, a posebno kada ste zajedno. To znači da je pažnja usmerena jedno na drugo i da ste uključeni u razgovor.

8. Smejete se sve vreme

Da li pokušavaju da vas drže nasmejanim sve vreme, a primetili ste da i vi radite istu stvar?

Kada se neko nekome sviđa, učini biste sve da tu osobu nasmeju, jer kada se smeje, osoba je srećna, a to je sve što žele.

9. Ćutite zajedno

Ovo je jedan od najpotcenjenijih znakova istinske neizrečene privlačnosti jer obično obraćamo pažnju na aktivne znakove poput osmeha, dodirivanja i slično. Ali pasivni znak kao što je ćutanje zajedno je možda najjači od svih njih.

Zaista je retko i nemoguće udobno ćutati sa nekim ako ne osećate jaku vezu sa njim fizički i psihički i zato je ovo ogroman pokazatelj istinske privlačnosti između dvoje ljudi.

(Telegraf.rs)

Video: Preko 100 "sudbonosnih DA"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kiki

    3. oktobar 2023 | 22:31

    Parkiram bmw bacim kljuc na sto izvadim iphone 15 i mallboro i primetim da mi se svaka cura smeska )

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA