Vreme čitanja: oko 2 min.

Želite da se muškarac zaljubi u vas? Izgovorite ovih 6 fraza

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ako niste znali, evo šta muškarac želi da čuje

  • 2
ljubav Foto: Pixabay

Bilo da započinjete novu vezu ili ste već u braku, postoje neke stvari koje se ne menjaju, poput potrebe da se osećate privlačno, cenjeno i potrebno.

I nisu samo žene te koje žele ove stvari – isto žele i muškarci!

Kako navodi Your Tango ovo je šest stvari koje možete da kažete muškarcu, u bilo kojoj fazi svog ljubavnog života, zbog kojih će da zablista i još više da vas voli.

ljubav, privlačnost Foto: Unsplash/Tibor Pápai

1. "Izgledaš sjajno."

Muškarci imaju svoje nesigurnost baš kao i žene. Da li on to pokazuje ili ne, činjenica je da se ponekad pita da li mu košulja izgleda bolje uvučena ili izvučena, da li mu stomak viri malo previše preko pojasa. Ovo je definitivno fdobar kompliment ako je i išao u teretanu. Pa šta mislite zašto uopšte toliko vežba?

2. „Volim tvoj (ubaci deo tela).“

Ponekad pomaže da budete baš konkretni. Bez uvijanja, jedan od najboljih popunjavanja praznina je već znate šta (ili bilo koja reč koju možete da izgovorite a da se ne smejete ili pocrvenite previše.) Muškarci jesu osetljivi na svaoja tela i žele da znaju da vas privlači ono što imaju.

3. „Volim kada (ubacite akciju).“

Ovo vam može koristiti koliko i njemu. Muškarci su tradicionalni pokretači, pa čak i ako baš vaš muškarac nije taj koji će napraviti prvi korak, velike su šanse da se ponekad oseća kao da bi trebalo. Ako mu ne kažete šta volite, lutaće u mraku. U stvari, ako mu ne odate kompliment za to što radi, mogao bi čak i da pomisliti da vam se to ne sviđa. I naravno, ako mu sugerišete šta volite, više će to raditi.

4. "Ta žena te je upravo odmerila."

Da, ovo pomaže njegovom samopouzdanju. Ali to mu takođe govori i da ste upravo videli drugu ženu kako ga gleda i da se ne plašite da mu kažete. Ovo ukazuje i da ste dovoljno samouvereni da znate da ga druga devojka neće namamiti.

5. "U pravu si."

Svi volimo da smo u pravu, uključujući i muškarce. A, poneka i jesu. Verovatno se to dešava ređe nego što misli, ali kada je u pravu, lepo mu je reći, pogotovo ako se svađate. Naravno, možda će vam teže pasti to da priznate, ali će na kraju biti vredno toga. Priznaće će učiniti da se oseća dobro, a pokazivanje da ste razumno stvorenje koje može da prizna kada pogrešite pomoći će vam da ublažite buduće nesuglasice.

6. "Hoćeš li mi pomoći da odvrnem ovo?"

Muškarci vole da se osećaju muževno, a pomaganje ženama u jednostavnim zadacima čini ih da se osećaju mačo i plemenito. To naravno ne znači da bi trebalo da tražite od njega da uradi stvari koje možete lako da uradite sami, ali ako vam je potrebna pomoć, to je mali podstak za njegov ego koji će on rado da prihvati.

(Telegraf.rs)

Video: Od aplikacije pa sve do oltara: Upoznajte priču bračnog para Glatt

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maca

    8. oktobar 2023 | 01:03

    Probala ne radi ništa. Provereno na svaki moj komentar sam dobila da li se ti drogiras ili nisi normalna. To ne utiče na naše muškarce izgleda

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA