Vreme čitanja: oko 1 min.

Japanski rijaliti šou u kojem devojke testiraju vernost njihovih momaka, izaziva kontraverze

Vreme čitanja: oko 1 min.

Podstiče se pitanje dokle je momenat "skrivene kamere" zabavan i kad se prelazi granica dobrog ukusa

  • 1
Prevara Foto: Shutterstock

Neki od vas su možda već upoznati sa zabavnim, ali kontroverznim rijaliti programom "Trougao" japanskog komičarskog dua zvanog "London Boots" i njihovom emisijom "London hearts" - programom koji se poigrava emotivnim vezama.

Kontroverzna emisija je dobila ogroman broj pregleda i privukla mnogo pažnje, a kritike su bile raznovrsne, kako dobre tako i loše.

Za one koji se još nisu susreli sa ovim segmentom, to je mešavina američke rijaliti TV emisije "Cheaters" i japanske emisije "The Japanese Variety".

Žene koje su, sa ili bez razloga, sumnjičave prema svojim partnerima, stavljaju ih na razne testove kako bi ih uhvatile u činu varanja.

Angažovanjem devojke koja služi kao"zamka" i čiji je posao da zavede zauzetog muškarca, komičarski duo ponižava momke pred hiljadama ili čak milionima gledalaca na mreži (pregledi variraju od samo 100.000 gledalaca do skoro 3 miliona).

Naziv 'Trougao" objašnjava cilj emisije - stvaranje ljubavnog trougla.

Žena na ekranu posmatra svog dugogodišnjeg dečka dok pokušava da nagovori "zamka devojku" da pođe sa njim kući. Dok ona plače, komičari zbijaju šale na njihov račun.

Ovakve scene su razlog za kontroverzna i podeljena mišljenja na mreži, od čistog uzbuđenja do gađenja zbog javnog poniženja.

Postavlja se pitanje dokle je momenat "skrivene kamere" zabavan i kad se prelazi granica dobrog ukusa, prenosi "Aramatheydidn't".

(Telegraf.rs)

Video: Ako ste skloni švrljanju, svog para tražite među ovim pripadnicima Zodijaka. Sve praštaju!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Odlično

    15. oktobar 2023 | 08:54

    Čisto da razbije famu o Japancima kao radnom, vrednom, odanom narodu. (a nisu ni toliko vredni radnici kako mislimo)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA