Vreme čitanja: oko 3 min.

Varao je suprugu 11 godina, a sada otkriva 7 znakova da i vama muškarac radi isto

Vreme čitanja: oko 3 min.

Dobro razmislite da li ste ovo ikada primetili

  • 1
nos, varanje, prevara, muž, neveran muž, veliki nos Foto:Shutterstock

I muškarci i žene varaju. To je činjenica koja se teško prihvata. Kada tako nešto čujete, naravno da ćete pomisliti da u vašoj vezi nije tako, ali crv sumnje će se kad-tad pojaiti.

Ono što je važno jeste da svi koji varaju ostavljaju tragove. Često slučajno i u žurbi. Njihovi partneri zapravo biraju da ih ignorišu, nije da ih ne vide. Samo ih treba potražiti.

U doba tehnologije, digitalni uređaji često sadrže naše najprivatnije informacije - poručuje muškarac koji za "The Sunn" otkriva da je svoju suprugu varao 11 godina. On daje uvid u sve obrase ponašanja muškarca koji vara.

1. Krije telefon

Ako muškarac iznenada postane izuzetno zaštitnički nastrojen prema svom telefonu ili računaru, često briše istorije pregledača, menja lozinke bez ikakvog očiglednog razloga ili okreće telefon licem nadole kad god je u blizini, to može ukazivati na to da nešto krije.

Iako svi zaslužuju privatnost, nagla promena u ponašanju u vezi sa tehnologijom, zajedno sa izbegavanjem kada se postavlja pitanje, može biti zabrinjavajuća.

Ponekad se ovo ponašanje ne odnosi na skrivanje romantične veze, već se može odnositi na druga lična pitanja. U svakom slučaju, drastična promena često ukazuje da nešto nije u redu.

2. Gradi distancu i odsutan je

Odnosi se grade na emocionalnim vezama.

Ako muškarac počne da se distancira, izbegava duboke razgovore ili se čini manje zainteresovanim da priča o svom danu, to bi moglo da sugeriše da je emocionalno investirao negde drugde.

Varanje nije samo fizički čin - to je često i emocionalna izdaja.

Kada se neko emocionalno poveže sa drugom osobom, može se nesvesno odvojiti od svog primarnog partnera.

Ovo povlačenje se može manifestovati na jednostavne načine kao što je izbegavanje kontakta očima, zaboravljanje značajnih datuma poput vašeg rođendana ili godišnjice, ili čak postajanje ravnodušnim prema događajima u vašem životu.

Ljubomora, prevara, par, ljubavni par, muškarac, žena, dopisivanje Foto: Shutterstock

3. Nove rutine

Kada muškarac iznenada počne da se kasnije vraća sa posla, počne da ide na neočekivana poslovna putovanja ili nudi nejasna objašnjenja za redovna odsustva, to bi mogli biti znaci upozorenja.

Iako je važno ne prenagliti sa zaključcima, posmatranje obrazaca i traženje nedoslednosti mogu pružiti vredne uvide.

4. Nedoslednost u stvarima koje vam govori

Iskrenost je temelj poverenja u svakom odnosu. Kada se na jednostavna, svakodnevna pitanja reaguje burno i  neprijateljski, to može ukazivati na krivicu ili izbegavanje. Ako primetite da se muči da održi kontinuitet u priči, da često menja detalje priče ili da se brani kada se suoči sa nepodudarnostima, možda postoji nešto više ispod površine.

5. Manje intimnosti

Fizička intimnost je vitalna komponenta romantičnih odnosa.

Nagli pad naklonosti, nevoljnost da budete intimni ili izmenjeni obrasci u vašem intimnom odnosu mogu biti zabrinjavajući. Međutim, vredi napomenuti da mnogi faktori, uključujući stres, zdravstvene probleme ili depresiju, mogu uticati na intimnost. Ali kada su ove promene u intimnosti praćene drugim sumnjivim znacima, ukazuju samo na jedno.

6. Neobjašnjivi troškovi

U današnjem digitalnom svetu, praćenje troškova postalo je pristupačnije.

Ako počnete da primećujete nepoznate naplate na izvodima kreditne kartice, pronađete račune za luksuzne poklone koje nikada niste dobili ili uočite neobjašnjive troškove za večere ili boravak u hotelu, možda je vreme za razgovor - posebno ako se vaš zajednički račun iznenada prekorači.

Finansije u odnosima mogu biti složene, a ponekad ove naknade mogu biti za legitimna iznenađenja ili lična zadovoljstva. Međutim, dosledan obrazac neobičnih troškova može biti crvena zastava.

7. Vidljivi osećaj krivice

Jedan znak da je muškarac varao je iznenadno ispoljavanje krivice koja se može manifestovati na različite načine.

Može postati neobično pažljiv, da vas obasipa poklonima, komplimentima ili naklonošću iz vedra neba.

Ova prekomerna kompenzacija može biti pokušaj da se ublaži lična krivica ili da vas odvrati od svih sumnji koje možda imate. Takođe može izbegavati određene teme, ponašajući se nervozno kada se govori a o prošlim događajima ili određenim vremenskim okvirima.

Ponekad ga neočekivani porast kajanja može navesti da prizna, ali u drugim slučajevima to se može samo odraziti na njegovo ponašanje.

(Telegraf.rs)

Video: Tera supruga da je vara: "Pali me kad moj muž spava s drugim ženama, uživam u poniženju i ljubomori"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZVEZDA

    17. oktobar 2023 | 17:19

    Ako je ovaj strućnjak što nas savetuje imao svih ovih 7 tačaka i opstao u braku 11 god... onda mu ni žena nije bila dokona i mirna Bosna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA