Vreme čitanja: oko 2 min.

Jezik ljubavi na digitalni način: Saveti kako da flertujete preko poruka na telefonu

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ako usvojite trikove, onda ćete lako postati pravi ekspert

  • 0
dopisivanje, telefon, devojka Foto: Pixabay

Živimo u takvom svetu da mobilne telefone ne ispuštamo iz ruke. Konstantno smo na internetu, gledamo u kojekakve stvari koje nam često i nisu od neke pomoći, a neretko nam i zamene neke stvari koje imaju svoju čar.

Preko telefona se često i dopisujemo sa nekim ko nam se dopada, umesto da se radi na strasti uživo. Tako su poruke zamenile držanje za ruke, stidljive poglede i slično, a kako postoje oni koji su manje iskusni u tome, u nastavku su saveti kako da postanu eksperti.

Ako ste tek počeli da flertujete, počnite sa slatkim, jednostavnim porukama pre nego što pređete na one malo ozbiljnije poruke drugačije sadržine. Testirajte dokle je druga osoba spremna da ide, pa u sklopu sa tim procenite kada će vaše slatke poruke preći na novi nivo. Dajte joj do znanja koliko biste voleli da ste se prethodnu noć mazili sa njom ili slično.

Pošaljite posle nekog vremena malo koketnu poruku poput da mislite na njih ili im napišite da vas je nešto podsetilo na njih (pesma, izjava, majica koju neko drugi nosi...). Ovim ćete dati potpuno novi element vezi.

emotikon, smajli Foto: Pixabay

A šta treba da šaljete od emotikona?

Emotikoni su sjajan način da dočarate vaša osećanja, pa zato nemojte slati samo emotikon koji namiguje. Ako niste sigurni šta da napišete, onda probajte sa stihovima romantične pesme. Pokušajte da sklopite nekoliko redova prave emocije i prenesete u poruku. Druga strana će biti oduševljena.

Izbegavajte skraćenice i akronime. U redu je da pošaljete drugaru ili drugarici, ali ne i simpatiji.

Takođe, razmislite o fotografijama. Naravno, ne mislimo na one eksplicitne sadržine, već vaše neke uobičajene dok ste recimo u prodavnici ili dok čitate knjigu, piše "Your tango".

Kada je previše?

Što više vremena prolazi tokom vašeg flertovanja, to zapravo prevazilazite spontanost. Ako se dopisujete svaki dan, to će postati deo vaše rutine koji će jednom prestati da bude flert jer jednostavno nećete imati element iznenađenja.

Morate verovati svom instinktu ali i stomaku da znate kada je dosta i kada ćete preći na naredni nivo i postati više od simpatije.

E onda kada uplovite u emotivnu vezu, vreme je da konačno uživate u zajedničkim trenucima.

(Telegraf.rs)

Video: "Treba im dati najobičnije nokije": Treba li deci ograničiti upotrebu mobilnih telefona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA