Vreme čitanja: oko 1 min.

Mladoženji na svadbi u Bijeljini drugovi poklonili varjaču i kecelju: Sad je spreman za bračni život

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ljudi su svoje oduševljenje gestom izrazili u komentarima ispod "TikTok" videa

  • 0

Kada su u pitanju ideje za svadbene poklone, postoji toliko opcija, da vam se na kraju čini da imate prilično solidnu bazu izbora u skladu sa vašim budžetom. Dati novac je najjednostavnije, kupiti nešto "za kuću" isto nije toliko zahtevno, ali ostaviti utisak na mladu, mladoženju i poklonom raspametiti sve goste, e to je zaista gest za pamćenje.

S obzirom na to da zajednički život podrazumeva i zajedničke obaveze i možda obavljanje nekih zadataka koje je do sada izbegavao, drugovi su ovog mladoženju temeljno pripremili za bračnu svakodnevicu i sve ono što ga čeka.

Na jednoj svadbi u Bijeljini drugovi su jedan po jedan praćeni muzikom ulazili u svečanu salu, te su do mladoženje koji je stajao u centru dolazili plešući kako bi ga darivali neočekivanim poklonima.

@deejaydanijel @deejay_DjolEX @trišićjo96 #music #wedding #iznenadjenje🎉🎁 #bijeljina #friends #party ♬ original sound - DeeJay Danijel

Za kuvanje, tu su kecelja i varjača. Za ribanje, tu su kanta i džoger. Za brisanje prašine, tu je pajalica.

Mladoženja je bio oduševljen autentičnim gestom i rado se "zakitio" poklonima, pa nastavio da igra sa keceljom preko odela.

Nizali su se i komentari - "Najlepša svadba koju sam gledala. Bravo!", "Bravo i ja ću mom sinu da kupim, samo neka se oženi ", "Svaka čast, vrh je, srećno mladenci ", "Bravo za njih, simpatično - sretno".

(Telegraf.rs)

Video: Gosti ostali u neverici! Na romskoj svadbi izneli džinovsku tortu od sedam spratova

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA