Vreme čitanja: oko 2 min.

"Tražila sam posao, a on je kupio firmu da bih radila za njega": Sa 18 godina siromaštvo, a sada milionerka

Vreme čitanja: oko 2 min.

Mnogi se dive ovoj ženi, a neki je žestoko osuđuju kako se "udala zbog para"

  • 3
Alyssa Seremet Foto: Instagram/alyssa.seremet

Alisa Seremet je žena koja je internetu poznata kao samoprozvana "omiljena žena-trofej" i nimalo ne štedi na pokazivanju svog luksuznog života, do kog je došla na veoma interesatan način.

Naime, 29-godišnja Alisa na "TikTok" profilu redovno objavljuje videe sa mužem Markom, koji je od nje stariji 29 godina.

Osim toga što redovno dobijaju svakakve komentare na račun razlike u godinama, Alisa i Mark se ne boje da odgovore na sva pitanja o njihovoj ljubavi.

Kroz nekoliko videa, Alisa je objasnila da je sa 18 godina ostala trudna i da je napustila školu. Prvo dete dočekala je malo pre svog 19. rođendana, a samo pet godina kasnije, u njen život ušao je Mark, koji ju je izvukao iz siromaštva.

Vrlo brzo su se zavoleli i Alisa sada živi životom iz snova. Radi kad poželi i šta poželi, ima decu i sa Markom, a redovna putovanja i luksuzni restorani je ono na čemu je neizmerno zahvalna svom suprugu.

Na opasku jednog komentatora da Alisa nije bila sposobna da nađe nekog uspešnog, ali svojih godina, ona je odmah odgovorila videom.

- Prvo, nikada me nisu privlačili mlađi muškarci. Nisam naišla nikada ni na jednog koji mi odgovara. Mark je neko vreme strahovao da ću ga ostaviti zbog nekog mlađeg i bogatijeg. Ali, evo, neka vam on kaže - dešavalo se milion puta da me odmeravaju razni imućni momci, ali nema niko ono što ima moj suprug - navela je on, što je Mark potvrdio i dodao da nikada nije video da neko ne pogleda u njegovu lepšu polovinu.

Kroz druge snimke, Alisa je navela još jedan razlog zašto je sa Markom i šta ga čini toliko posebnim.

- Kada sam htela da se zaposlim, kupio je firmu kako bih radila. Kada sam želela da se bavim modom i dizajniranjem garderobe, želeo je da mi da više od 20 hiljada evra da bih pokrenula biznis i karijeru. Kada želi da me izvede na večeru - odmah organizuje bebisiterku za decu, jer želi da izađe sa ženom svojih snova, makar i u običnu šetnju. Nije sve u novcu, već je u toj ogromnoj podršci i što neko vidi stvari iz iste perspektive kao i ja. Morate to razumeti, svoju decu nisam rađala zbog nečijih para, već vidim da imam kraj sebe čoveka ko brine za mene i za život naše porodice - objasnila je Alisa.

@alyssa.seremet Its not about his money. Its his character (and 🍆) ♬ original sound - Your Favorite Trophy Wife

Na ovom videu, pratioci nisu štedeli na pohvalama i lepim rečima.

- Iz siromaštva sa 18 godina, i to trudna, našla si pravi put u svom životu. Ovo je tvoja sudbina, bravo! - stoji u jednom komentaru.

Da li delite mišljenja podrške za ovu mamu i ženu milionera?

(Telegra.rs)

Video: Ljiljana i Miodrag su u braku 61 godinu: Održala ih je ljubav, a imaju i savete za mlade

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko cg primorje

    25. oktobar 2023 | 14:42

    Bogat covjek djevojci nikada nije star...francuska poslovica

  • Ghistoe

    25. oktobar 2023 | 15:52

    Sa 18 godina trudna.. Posle bogati čika. Ova živi život koji bi volelo 90% naših devojaka

  • Izbor

    25. oktobar 2023 | 18:50

    Kad tako zabrljas mlad onda moras da odlucis sta dalje. Ona je izabrala sigurnost uz coveka od 58 godina. Sa tog nivoa sad samo moze da ide dalje. Ne podrzavam, ali i ne osudjuje. Njen izbor (u nevolji).

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA