Vreme čitanja: oko 2 min.

Oni imaju recept za srećan brak: Zbog njegovog hrkanja spavaju u odvojenim sobama i nikad im nije bilo bolje

Vreme čitanja: oko 2 min.

Oni su svoje iskustvo podelili na društvenim mrežama, te su im se mnogi parovi koji imaju identičnu situaciju javljali u komentarima

  • 1

Iako spavaju u odvojenim sobama, njihov brak je više nego srećan!

Ovo se uglavnom dešava kada par prolazi kroz bračnu krizu, pa vremenom zamru i ljubav i stras, što se progresivno pogoršava razvajanjem. Međutim, Sijena i Džordž su ovo uradili da bi spasili svoj brak i mogli oboje da uživaju u preko potrebnom vremenu za spavanje.

Sijena se godinama mučila da zaspi kraj svog muža zbog njegovog hroničnog hrkanja. Džordž je objasnio da je Sijena na sve načine pokušavala da mu skrene pažnju da prestane, ali ni gurkanje ni prevrtanje po krevetu nisu pomagali na duže staze.

- Pa smo pomislili: "Znaš šta? Imamo pet spavaćih soba, mogli bismo i da ih iskoristimo". Dakle, ona spava u jednoj, ja spavam u drugoj. Svi zadovoljni. Dobro se naspavamo - govori Džordž.

On je bio taj koji je insistirao na nekonvencionalnom rasporedu spavanja koji je njihov brak učinio jačim nego ikad.

- Imamo zdravu vezu, mnogo se volimo. Ali da, u osnovi spavamo u odvojenim sobama jer je to bolje za naš brak, bolje je da se svi dobro naspaju. Budimo iskreni, ne želim da me budi svakih 10 sekundi ako hrčem ili da me ona probudi govoreći: "Ustani". Znate na šta mislim? Nema potrebe. Samo spavajte u odvojenim spavaćim sobama i to će biti zdrav brak.

Oni su svoje iskustvo podelili na društvenim mrežama, te su im se mnogi parovi koji imaju identičnu situaciju javljali u komentarima.

- Ljudi koji ne spavaju u odvojenim sobama ne znaju šta im nedostaje - napisala je jedna osoba.

- I moj muž i ja spavamo u odvojenim sobama iz istog razloga. I srećni smo - kaže druga žena.

- Moji deda i baka su bili u braku skoro 70 godina i nikada nisu spavali u istom krevetu, imali su sedmoro dece. Moj deda je govorio, nije važno spavanje, već kakvi smo jedno prema drugome kada smo budni - glasio je još jedan komentar.

- Moj muž i ja smo zajedno 14 godina u braku 10, čak ni ne živimo u istoj kući - na istom smo imanju. Imamo 2,5 hektara zemlje. Lepo je, on ima malu kuću u kojoj spavaju on i dva naša psa, a ja spavam u glavnoj kući, ali sve vreme provodimo zajedno, samo spavamo odvojeno. Ponekad dremamo u krevetu ovog drugog u zavisnosti od toga gde se družimo - podelila je jedna žena recept za srećan brak, kako prenosi "Post".

(Telegraf.rs)

Video: Dr Tamara i njen suprug dr Žozinaldo Martins zavoleli su se u Brazilu, a svadbu planiraju u Srbiji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kan Tengri

    24. oktobar 2023 | 13:39

    Mislim da im brak spašava neki momak sa strane, a ne razdvojeno spavanje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA