Vreme čitanja: oko 2 min.

Muž je priznao da je zaljubljen u njenu sestru dok je ona u 6. mesecu trudnoće: Ima li ovom braku spasa?

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pitala se da li bi trebalo da se pretvara da je sve normalno i ovo samo zaboravi ili da ipak nešto preduzme

  • 0
prevara Foto: Shutterstock

Prevara, pa makar ona bila i samo u vidu osećanja prema drugoj osobi, nemerljivo boli. Saznanje da neko koga vi volite vas više ne gleda na taj način, već ta osećanja gaji prema drugoj osobi, devastirajuće je.

Jedna žena se požalila "Redit" zajednici kako je njen muž priznao da zapravo voli njenu sestru. Da stvar bude gora, ona je šestom mesecu trudnoće.

Ova 28-godišnja žena je objasnila kako je njena sestra njena najbolja prijateljica i jedini član porodice sa kojim razgovara nakon što se otuđila od svoje "pasivne mame i nasilnog očuha".

Njena starija sestra je preuzela ulogu "zaštitnice" tokom detinjstva i štitila je od mnogih teškoća sa kojima se suočavala.  Kaže da njena sestra i njen muž imaju veoma slične ličnosti i da su se uvek dobro slagali jedno zahvaljujući njihovom istom smislu za humor, ljubavi prema muzici, knjigama, filmovima i igricama.

Međutim, stav njenog muža se iznenada promenio nakon što je njena sestra upoznala novog dečka. Delovao bi rasejano i nezainteresovano kada bi se njih četvoro družili.

- Kada sam ga jednom pitala zašto mu se ne sviđa, uznemirio se i rekao mi da ne zna da je to primetno i izvinio se. Rekao mi je da jednostavno ne misli da je dovoljno dobar za nju.

Ovo se samo pogoršalo kada je dečko zaprosio njenu sestru tokom večere.

- Kada smo se vratili kući moj muž je bio malo pripit. Rekao mi je da nije umoran i da će uzeti još jedno pivo i gledati televiziju, a ja da idem u krevet. Vratila sam se u dnevni boravak, a on je sedeo i plakao. Pitala sam ga šta se dešava, a on mi je rekao da je zaljubljen u moju sestru, godinama, ali da je znao koliko je to pogrešno.

Pitala se da li bi trebalo da se pretvara da je sve normalno i ovo samo zaboravi ili nešto da preduzme.

- Ništa više ne može biti isto, ali ona je moja jedina porodica i moj najbolji prijatelj. Je li ovo gotovo? Bila sam toliko slepa da vidim to sve, naravno da je zaljubljen u nju, kako bih sada mogla da budem šokiran? Mogu li da sačuvam ovaj brak? A moja beba? Obećala sam joj bolji život od onog koji sam imala. Obećala sam joj ljubazne i brižne roditelje. Ne mogu joj dozvoliti da dođe na ovaj svet sa otuđenim roditeljima i novim ljudima u njihovim životima. Šta da radim?

Dok je većina korisnika delila mišljenje da ne treba da napušta brak, drugi su je ohrabrivali da to ipak učini. Međutim, mnogi su joj rekli da oboje potraže stručnu pomoć s obzirom na to da se između sestre i muža nikada ništa nije desilo zaista i da još ima nade da se situacija popravi, prenosi "Mirror".

(Telegraf.rs)

Video: Kejti Holms tek sada otkrila kako joj je bilo posle razvoda od Toma Kruza

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA