Vreme čitanja: oko 2 min.

Prevario je devojku sa dvema maminim prijateljicama, a njena reakcija je iznenadila: Da li biste isto uradili?

Vreme čitanja: oko 2 min.

Šta biste vi uradili, da li biste oprostili prevaru?

  • 3
ljubav starije žene i mlađeg muškarca, muškarac, zagrljaj Foto: Shutterstock/fizkes

Veze za jednu noć mogu biti zaista uzbudljive i podići adrenalin na viši nivo. Ali, kada se sve to završi, može se desiti da vas kajanje progoni i da se osećate čudno.

Tako je bilo i ovom dečku koji je priznao da je, iako ima stabilnu vezu, prevario devojku - ne sa jednom već sa dve žene. Kažemo žene zato što su one prijateljice njegove majke, što celu ovu situaciju čini još luđom.

Naime, ovaj 20-ogodišnji dečko potražio je savet posle odluke da noć provede sa dvema ženama u 50-im godinama koje se godinama već druže sa njegovom majkom. Kako navodi, piše "Metro", možda neće delovati kao veliki problem, ali njemu uzrokuje besane noći.

Preljuba, prevara Foto: Shutterstock

Veruje da ih je privukao negovanim telom pošto redovno trenira, a vikendom, kako bi zaradio još neki dinar, pušta muziku na mobilnim diskotekama, na kojim redovno dobija brojeve telefona od starijih dama. Nikad ih nije pozvao jer je veran svojoj devojci i na muvanje starijih žena - on uzvraća osmehom. Ipak, pre nekoliko nedelja nije uspeo da ostane ravnodušan. Na jednoj od tih žurki bile su i dve prijateljice njegove majke koje su ga pitale da li bi ih odveo kući. Zbog toga što ih poznaje ranije, nije mu padalo na pamet da imaju zapravo drugačije namere.

Pozvale su ga na piće, prihvatio je, a onda je završio u krevetu sa njima. Znao je da greši, ali vođenje ljubavi s njima je bilo tako uzbudljivo i neodoljivo za njega da ne pamti kada se tako dobro proveo.

Već sledećeg dana nije bio tako dobrog raspoloženja jer ga je obuzeo osećaj kajanja. Hteo je da bude iskren prema devojci i sve joj ispričao.

- Ona je sve razumela, oprostila mi i obećao joj da nikada više to neće uraditi. Posle toga bi trebalo da sam se osećao bolje, ali sam zapravo pomislio da je ne zaslužujem - rekao je on.

Mnoge je iznenadila reakcija devojke i postavlja se pitanje kako je mogla da pređe preko ovako strašne prevare.

Šta kaže stručnjak?

Prema rečima Laure, stručnjaka za emotivne odnose, potpuno joj je nejasno zašto ga devojka nije napustila, kao i da je on u celoj priči imao dosta sreće. Zato Laura veruje da ne bi bilo iznenađujuće da mu devojka vrati istom merom, što bi onda moguće rezultiralo prekidom veze. Ona veruje da on to u podsvesti zna i da je to možda pravi razlog zašto mu je zbrka u glavi.

Njegove mlade godine, kaže, nisu idealne da se skrasi i ne zvuči da je spreman da se posveti samo jednom partneru. Zašto je on tako siguran da se više to neće dešavati? Već je priznao da je dobijao pozive od žena, ali je uvek odolevao. Kad je jednom poklenuo, zašto ne bi još neki put?

Šta vi mislite? Koje je vaše mišljenje?

(Telegraf.rs)

Video: Ovaj vozač neće smeti ženi pred oči: Neko ga je ozbiljno osramotio

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаргамел

    27. oktobar 2023 | 13:07

    Западна девијантна пропаганда !

  • Vera

    28. oktobar 2023 | 01:07

    Prevare nikad ne treba sami da priznate partneru, jer vam nikad, ali nikad nece biti oprostene, cak i kad izgleda da jesu. Ako ih zadrzite za sebe, uvek se mozete iskupiti za svoj greh i biti nadalje dobar i odan partner, a ako ih priznate - nikad se necete dovoljno ili necete nikako iskupiti. Te price o medjusobnoj apsolutnoj iskrenosti medju partnerima su cista iluzija. Ako nismo bili mudri kad smo zgresili, budimo mudri kad treba da odlucimo: reci ili precutati.

  • Zoran

    27. oktobar 2023 | 13:15

    Oprostila mu je jer je nije prevario sa prijateljicama od njene mame,sasvim logično.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA