Vreme čitanja: oko 1 min.

Na sastanku joj je rekao da nije dovoljno lepa da bi on platio večeru: Devojka izazvala buru na internetu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Inače, plaćanje obroka na prvom sastanku je česta tema njenih videa

  • 1

Vinta Zesu ima 21 godinu i redovno objavljuje video-snimke loših sastanaka. Njen cilje je da pokaže ljudima kako izgleda život devojaka u Njujorku i sa čime se sve suočavaju kada su u pitanju upoznavanja muškaraca preko aplikacija.

Vinta tvrdi da joj je jedan muškarac na sastanku rekao da nije dovoljno lepa da on plati račun. Inače, plaćanje obroka na prvom sastanku je česta tema njenih videa. Neki smatraju da je sve rađeno o scenariju, ali poenta ostaje ista.

Jedan video je izazvao eksplozivnu debatu nakon što je Vinta tvrdila da joj je rečeno da nije dovoljno privlačna da bi njen novi poznanik platio obrok u otmenom italijanskom restoranu.

Snimila je sastanaka, sa fokusom kamere na nju.

@winta_zesu Like what?! #nycdating #dating #datenight #nycgirl ♬ original sound - Winta Zesu

Na kraju snimnka, nakon štoVinta planira da krene, gospodin traži od nje da „gurne svoju kreditnu karticu ispod stola“ kako bi on platio.

- Jednostavno nisi dovoljno lepa da bih platio ovu večeru - rekao joj je.

Vinta mu je rekla da donela svoju karticu i očekuje da će on platiti večeru.

Sve ovo je izazvalo eksplozivnu debatu na društvenim mrežama jer se gledaoci ne mogu složiti oko toga ko očekuju da plati obrok - ili da li ga treba podeliti na ravne časti.

- Ustala bih i ostavila mu račun da mi je muškarac tako govorio - rekla je jedna žena.

- Ni ja ne bih doneo svoju karticu da se moj partner tako ponašao - odjeknuo je drugi. - Ako nisi želela da jedeš, ne planiraj sastanak u restoranu.

Međutim, neki su požurili da brane muškarca, tvrdeći da žene ne bi trebalo da pretpostavljaju da muškarac uvek treba da plati na sastanku, Ova 21-godišnjakinje pokušava da prenese iskustva žena koje koriste aplikacije za sastanke u Njujorku, prenosi "Thesun. co.uk".

(Telegraf.rs)

Video: Njegoša nijedna žena nije htela jer je poljoprivrednik: Ovo je njegova poruka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA