Vreme čitanja: oko 2 min.

"Dosadila mi je ljubavnica, hoću samo mog muža": Žena ne zna šta da radi, evo šta joj stručnjak kaže

Vreme čitanja: oko 2 min.

Jedna dama našla se u nedoumici

  • 1

U zavisnosti od dogovora dvoje ljudi, emotivna veza može poprimiti različite oblike. Tako su se dvoje supružnika dogovorili da imaju otvoreni brak, a da se druga strana ne ljuti ako je partner odlučio da provede dan ili veče sa ljubavnikom.

E pa upravo je takav odnos dosadio jednoj gospođi. Naime, ona je, pored muža, imala i - ne ljubavnika već ljubavnicu. I ta veza van braka joj je dosadila i odlučila je da joj je potreban samo njen suprug, nije želela nikog drugog.

Kako započinje priču ova dama, prenosi "The Sun", ljubavnicu je upoznala preko aplikacije za upoznavanje i odmah su se sprijateljile i njenom mužu nije smetalo što izlazi sa istim polom. Možda je smatrao da je to nešto što je u njoj i što mora da izbaci.

- Iako smo u zrelim godinama, ja imam 34, a on 36 godina, zajedno smo već sedam godina, prijatelji ne mogu da veruju da je on podržao moj stav da izlazim sa ženama, mada ponekad ni ja ne mogu da poverujem - rekla je ona.

Mnogi bi rekli da je u srećnom braku, ali je ona ipak provela jednu pijanu noć sa ženom. To je bilo prvi put da je tako eksperimentisala, a ono što joj se desilo kasnije ju je mnogo iznenadilo - htela je da ponovi, ali ovog puta sa drugom ženom.

Veza, jaka veza, muškarac i žena Foto: Shutterstock

Ona je o tome razgovarala sa mužem i još više se iznenadila - dao joj je zeleno svetlo. Posle se nije ustručavala, već je krenula u potragu za "žrtvom". I na kraju je upoznala jednu. Zabava se razvila u čvrsto prijateljstvo i počele su sve češće da se viđaju u njenom stanu. Ono što je još čudnije: i ona je bila u stabilnoj vezi pa su se i muž i dečko - družili.

Niko se tu nije osećao krivim sve dok prijateljica nije priznala da se zaljubila u ženu i da je voli. Ova joj je uzvratila iako nije osećala isto.

Njihova veza je trajala oko godinu dana, ali strast u krevetu se promenila - nije više to bilo to pa je htela da raskine. Ipak, plaši se da ne izgubi dobrog prijatelja i ne zna šta da radi. Zato je pitala stručnjaka i evo šta joj je odgovorio:

- Nekoliko istopolnih iskustava ne znači da se vaša seksualnost promenila ali je očigledno da ste otkrili jasno njenu dimenziju koju izgleda niste bili svesni ranije. Situacija u kojoj se nalazite nije ispravna ni prema mužu ni prema ljubavnici. Ipak, moja preporuka je da razgovarate sa njom i da joj kažete da ćete se fokusirati na brak i na ljubav prema mužu - rekla je stručnjak.

Šta vi mislite?

(Telegraf.rs)

Video: Ovaj vozač neće smeti ženi pred oči: Neko ga je ozbiljno osramotio

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ccc

    2. novembar 2023 | 14:42

    I meni je dosadio ljubavnik i vratila sam se muzu :-)))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA