Vreme čitanja: oko 2 min.

Ako radite na jednom od ovih 5 poslova, vaš ljubavni život može biti u nevolji

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ove karijere vam uništavaju šansu za ljubav

  • 0
žena, kompjuter, radi od kuće Foto: Pixabay.com

Da li ste se nekada našli pred dilemom da li da birate karijeru ili ljubavni život? Sve zavisi od toga gde želite da uložite svoju energiju, ali šta ako vam posao uništava šanse za ljubav?

Kako piše "Your Tango", neki poslovi mogu da dovedu vaš ljubavni život u nevolju.

Proverite da li radite na jednom od pet ozloglašenih poslova.

1. Doktor

Svi su čuli za bar jednog lekara koji je toliko posvećen svojim pacijentima da zaboravi svog supružnika. A ako ste u braku sa partnerom koji je posvećem medicini, teško ćete provoditi vreme sa njim. Oni imaju smene 24/7, a dok se vrate kući, previše su umorni da svom partneru posvete bilo kakvu pažnju.

Glava povreda zavoj pregled doktor operacija mozga Foto-ilustracija: Shutterstock

2. Bilo koja vrsta smenskog radnika

Osim ako i vaš partner ne radi noću, noćna smena je prava katastrofa za vaše odnose. Želite da se vratite kući voljenom supružniku, ali ne i da vas probudi kada dođe kući u šest ujutru da bi potom samo zaspao dok se vi pripremate za "normalan dan". Ako ste u ovakvoj situaciji, sigurno imate osećaj da ste u vezi sa vampirom.

3. Psiholog

Iako je korisno da imate veštinu slušanja i promatranja, vaš supružnik će uvek moći da vam odbrusi: "Prekini da me analiziraš!" I vi nikada nećete moći da mu uzvratite, jer poznajete sebe, ali ne baš na takav način.

Glumci Foto: Shutterstock

4. Glumac

Vaš partner mora da bude prilično samopouzdan ako će morati da se nosi sa ljubomorom povodom vaših intimnih scena ljubljenja sa kolegom. Iako to možda deluje kao nešto sa čime se lako nosi, sigurno nije jednostavno gledati svog muža ili ženu kako su "zauzeti" nekim drugim, sa kime moraju da rade dugo i daleko od kuće.

5. Pisac

Pisci pišu o onome šta poznaju. Koliko je samo svađa nastalo nakon što je pisac bio previše iskren u nekom svom eseju ili knjizi? Ako želite da istresete "sav svoj prljav veš" u knjizi ili članku, niko ne može u tome da vas spreči. Ali takođe ništa ne može ni da vas zaštititi od posledica vaših postupaka.

(Telegraf.rs)

Video: Veza na poslu - da ili ne? Da li ljubav može uništiti vašu karijeru?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA