Vreme čitanja: oko 3 min.

Upoznala je momka u kog se zaljubila, ali nije uzela njegov broj: Ceo "TikTok" joj je pomogao da ga nađe

Vreme čitanja: oko 3 min.

Dok je pomagala ženi da pronađe odgovarajuće cipele, Britani je posmatrala kako muškarac izlazi iz radnje i znala je da se neće vratiti

  • 1

Na internetu zaista možete da pronađete sve odgovore, ali i ljude koji mogu da vam ih daju!

Toga je bila svesna i Britani kada je na "TikToku" podelila video u kome je opisala momka kojeg je upoznala na svom poslu u maloprodaji. Ali, avaj, nije uzela njegov broj telefona ili bilo kakav kontakt. Međutim, dobro je znala da su velike šanse da ga neko prepozna po opisu ako video ode viralno.

Britani je radila u Kanberi kada se zagledala u oči sa, kako ga ona opisuje prelepim čovekom, koji je nosio beli kantri šešir, flanel košulju, farmerke i jaknu.

- Treba mi vaša pomoć da pronađem muškarca. Primetila sam ga samo zato što je nosio kaubojski šešir i pomislila sam: "Ljudi iz Kanbere ne nose seoske šešire napolju, tako da je on definitivno sa sela". Ovaj čovek je bio zapanjujuć. Imao je plave oči, divnu kosu. Sama sam i imam 30 godina. Rekla sam svom prijatelju: "Danas bih se udala za tog čoveka, on je prelep".

Britani je rekla da ju je muškarac pitao o artiklu koji je želeo da kupi, ali je ona predložila da pokuša onlajn jer ga u njenoj radnji nije bilo.

Baš kada je mislila da ga više nikada neće videti, čovek se posle podne vratio u prodavnicu. Naravno, mislila je da joj univerzum poručuje da je on taj. Međutim, samo što je zaustila da ga pita da li bi izašao sa njom, druga mušterija je zatražila njenu pomoć.

@brittanyscriv TIK TOK HELP ME FIND THIS MAN 😂#helpme #findthismanpls #countryboy #single #girltalk #canberra ♬ original sound - Brittanyscriv

Dok je pomagala ženi da pronađe odgovarajuće cipele, Britani je posmatrala kako muškarac izlazi iz radnje.

- To je bila moja jedina prilika. Trebaju mi sve FBI devojke. Ako poznajete čoveka, koji nije iz Kanbere, koji je sa sela, i koji je nosio beli seoski šešir 12. oktobra, potrebna mi je vaša pomoć. Ovaj čovek je bio zapanjujuć. I samo želim da mu kažem kako je bio lep. Pomozite mi. Ako poznajete nekoga, javite mi.

Dve nedelje kasnije, Britani je podelila novosti sa publikom.

- Bilo je apsolutno neodoljivo i tako nestvarno. Ali imam novosti za vas ljudi. U suštini, bio je petak popodne i dobila sam "Instagram" poruku od nekoga ko nije bio on, ali ga je poznavao. Ukratko, rekao mi je da je on video snimak. On nije na društvenim mrežama, ali je želeo da se poveže sa mnom.

Britani je u početku bila malo skeptična, ali nakon što je saznala više detalja, shvatila je da je to muškarac kojeg traži.

- Evo, uspela sam da dobijem njegov broj. Dakle, on ima 29 godina. On je sa sela. On je samac i nije želeo da otkriva previše svojih ličnih podataka. Kada se dođe u Kanberu, naći ćemo se na piću - rekla je ona svojim pratiocima.

@brittanyscriv Replying to @Mini WE FOUND THE COUNTRY MAN 🥹🥹🥹🥹😍😍😍😍😍 #helpme #findthismanpls #countryboy #single #girltok #canberra ♬ original sound - Brittanyscriv

Kada je razgovarala sa muškarcem, on je rekao da se oseća "pomalo preplavljeno situacijom", ali je želeo da je izvede na dejt.

- On je tako ljubazan, tako zabavan i tako prizeman, što je zaista divno. Hvala svima koji su pomogli. Rešili smo slučaj "nestalog" seoskog dečka i sve je išlo na najbolji način. Dakle, ovo samo pokazuje da je sve moguće.

(Telegraf.rs)

Video: Anastasija i Gudelj raspametili Cecu pred rođendan, evo kakvo iznenađenje ju je dočekalo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • podgrejani

    4. novembar 2023 | 22:45

    Bitno je da zna koja je marka kosulje,bozeeee ima li te???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA