Vreme čitanja: oko 3 min.

Muž je varao sa majkom: Žena na neverovatan način saznala šokantnu istinu o preljubi "ispred nosa"

Vreme čitanja: oko 3 min.

Jedna Britanka je otkrila iznenađujuću priču koja joj se desila

  • 4
Katherine Idaho Printskrin: TikTok/atenacious

Kao i u svakoj vezi ili braku, postoje trzavice, oni lepi i srećni dani kao i oni ne tako poželjni. Ipak, kada je ljubav prava, sve se može srediti i rešiti, ali ono što je saznala jedna Britanka - ni u snu nije mogla da sanja: muž je vara sa rođenom majkom!

Iako je majka rekla Ketrin da mora biti spremna na sve kada uđe u bračne vode, ovome se nije nadala.

Katherine Idaho Printskrin: TikTok/atenacious

Ketrin, koja je majka bliznakinja, tvrdi da ju je muž varao sa njenom majkom, a njegovom taštom koja joj je i otkrila tajnu. Ona je to podelila na svom TikTok nalogu "šerujući" nekoliko snimaka u kojima prepričava kroz šta je prošla, piše "NY post".

Iako je Ketrin primetila da postoje situacije koje bi mogle da budu crvene zastavice za odnos između muža i majke, ona je to negirala jer nije mogla da veruje da je tako nešto moguće, pa je iz glave to izbacila.

Prva čudna stvar koju je primetila je kako su njen, sada već bivši muž i majka počeli da se pozdravljaju drugačije. Umesto neprijatnog zagrljaja sa strane, njena mama bi omotala ruke oko muževa vrata, a zatim bi je "zamahnuo u krug da bi se pozdravio".

- Nisam dozvolila sebi da verujem u tu mogućnost, a onda je počeo da trlja stopala mojoj mami i to na moje oči - iskreno kaže Ketrin.


Ono što joj je konačno otvorilo oči jeste izjava majke da "kada bi Ketrin i njen tata preminuli, ona i zet bi mogli da završe zajedno i da žive mirno".

Samo dva dana pre nego što je saznala za njihovu aferu je bio Dan zaljubljenih i za ovaj praznik je bivši muž odnosno zet kupio isti buket cveća za obe. Ketrin se požalila baki, inače majci njene majke, koja joj je rekla da se ne brine jer će istina uvek izaći na videlo i da budem strpljiva. Nije bila sigurna hoće li u tome uspeti, ali joj je odgovor ubrzo naišao.

Naime, jedne večeri je pozvala na video poziv muža koji je u to vreme radio kao dostavljač hrane da ga pita kada će kući i primetila je da se nalazi u kraju u kom ne radi dostavu. I odjednom je čula ženski glas i pogled muža ka suvozačevom mestu - što je bio dokaz da nije sam u kolima. Upitala ga je da li je u kolima sa nekom ženom, a on joj je rekao da umišlja. Tražila mu je da pokaže suvozačevo sedište, ali je on odbio i prekinuo poziv. Više nije hteo da joj se javi.

- U tom trenutku sam 99 posto bila ubeđena da je to moja majka, jednostavno sam osetila to - rekla je Ketrin koja je odmah pozvala mlađu sestru koja je još uvek živela sa roditeljima da je pita da li je majka kod kuće. Sestra joj je otkrila da je njen muž pokupio majku ranije tog dana, zamolivši je da mu pravi društvo dok radi i zamolio sestru da ne prenese Ketrin.

U tom trenutku je Ketrin nazvala majku koja joj je tek na osmi poziv odgovorila. Ona joj je priznala da je sa njenim mužem u kolima, ali nisu priznali aferu sve do sutradan. Tada je Ketrin otišla sa decom, a odmah po njenom odlasku se njena majka uselila.

Nastavili su sa aferom sve dok njemu nisu stigli papiri za razvod braka i zahtev da Ketrin ima maksimalno starateljstvo nad decom. Ubrzo posle je muž izbacio njenu majku iz kuće "jer mu je dosadila", da bi je Ketrin otac primio raširenih ruku. Naime, njeni roditelji se ponašaju kao da se afera nije ni dogodila. Ketrin je prestala da održava kontakt sa roditeljima i nastavila je život sa svojom decom.

(Telegraf.rs)

Video: Ovaj vozač neće smeti ženi pred oči: Neko ga je ozbiljno osramotio

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Yutel

    12. novembar 2023 | 13:22

    Gde je slika majke

  • Dejan

    12. novembar 2023 | 13:35

    Ako dete nema maste, ima ........ I kod taste

  • Fuj

    13. novembar 2023 | 13:15

    Hajde da ga je jednom opalila i odmah posle rekla ćerki, pa da šutne tu k.u.r.a.v.e.l.u. Ali ljubavna afera, to više nije majka nego g.nj.i.d.a, bila bi mrtva za mene. A ovoj k.u.r.a.v.i naravno dosadilo onda kad je shvatio da ne može i jare i pare, tašti muž oprostio, a ovaj ostao sam bez žene i dece + će morati da plaća.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA