Vreme čitanja: oko 2 min.

Udala se za bivšeg muža 16 godina posle razvoda: "Shvatili smo da i dalje postoji hemija"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Uočili su da se vole kao prvog dana

  • 0

Kara Mek (49) i njen suprug Lari (60) su doživeli nešto što se retko doživljava u životu - venčali se, razveli i ponovo venčali, posle 16 godina. Zvuči ludo, zar ne?

Kako počinje njihova priča?

Upoznali su se u teretani 1996. godine, kada je Kara imala 20 godina i bila ubeđena da je on pravi čovek za nju. Lari je 11 godina stariji od nje i već bio u jednom braku, iz koga ima dvojicu sinova.

- Iako sam znala da ću udajom za njega biti maćeha dvojici dečaka, nisam sumnjala u tu odluku jer sam bila sigurna da ću ih voleti isto kao on - kaže Kara, prenosi "The Sun".

Brzo su se sprijateljili i počeli da provode dosta vremena zajedno, kao proširena porodica jer su se Lari i majka njegove dece sporazumno rastali.

Onda su im godine pred njima postale bitne i stvari su se odvijale užurbanim tempom. Već naredne godine (1997) su dobili ćerku, a u avgustu 1998. venčali su se pred stotinak najbližih prijatelja. Sledeće godine su dobili i drugu ćerku, što je za Karu predstavljalo veliko opterećenje - biti majka i maćeha. Sve zato jer je Lari bio zbog posla često odsutan od kuće.

Posle određenog vremena je rešila da se otisne u preduzetničke vode i počne sama da zarađuje, pa je počela da pravi haljine za profesionalni ples, kojim se bavila sve do udaje. Cela situacija u kojoj se našla njoj je predstavljalo naprezanje koje je i donelo i razvodu 2001. godine.

- Istina je da je on želeo da idemo na savetovanje ali ja nisam bila raspoložena. Iselila sam se sa ćerkama ali smo se dogovorili da ostanemo prijatelji - rekla je Kara.

Samo nekoliko meseci posle razvoda, Kara je shvatila da je napravila grešku, ali su sačekali nešto više od decenije i po kako bi popravili situaciju. Nikada mu nije priznala svoja osećanja. Imali su romantične odnose sa drugim ljudima, ali uvek bi osetila dozu ljubomore kada bi ga videla sa devojkom. Kada su raskinuli 2017. godine, počela je da ga zove kada ide do posla, odnosno na časove plesa. Shvatila je da joj razgovor s njim prija.

Početkom 2018. godine Kara je bila sudija na jednom plesnom takmičenju koje se kasno završilo, pa je zamolila bivšeg muža da prespava kod njega pošto joj je kuća bila daleko. Te noći su se poljubili, i dalje se oseća hemija među nama, kao da nije prošlo 16 godina.

Kako su ustanovili da oboje žele isto? Tako što su u aprilu 2018. godine izašli u restoran i na načinu na koji su se gledali su uočili obostranu želju za pomirenjem.

- Rekli smo deci koja su odmah to prihvatila i 2021. godine smo se venčali - drugi put i to u dvorištu naše kuće sa samo 40 bliskih ljudi - kaze Kara.

Sada žive svi zajedno i jako su srećni.

(Telegraf.rs)

Video: Bili su samo 2 meseca u vezi kada su izgovorili sudbonosno "da": Svi misle da će se uskoro razvesti

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA