Vreme čitanja: oko 2 min.

5 fraza koje muževi treba da čuju od svojih supruga: Jedna posebno podiže samopouzdanje

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nije naodmet da se malo poigramo rečima

  • 2
zagrljaj, ljubav, dečko i devojka Foto: Shutterstock/fizkes

Kao što žene traže od svojih jačih polovina u ljubavnim vezama da se trude oko njih, da im posvećuju pažnju i kupuju poklone,,,, tako je i njima potreban podstrek kako bi bilo bolji prema nama. Dakle, uzajamno davanje i primanje.

Koje su to fraze koje muškarci očekuju da čuju od nas? Postoje one univerzalne i navodi vam ih u nastavku.

1. Hvala

Reći "hvala" suprugu na svoj pomoći koju pruža kako vama tako i deci i domaćinstvu ne izgleda kao neki težak zadatak, piše "Your tango". Da li se sećate kada ste se jedno drugom zahvalili za bilo šta? Čak iako suprug ne radi stvari onako kako ste mu rekli ili kako ste zamislili, zahvalite mu se, on će to znati da ceni.

2. Volim te

Ova izjava se najviše "poteže" u početnim trenucima sreće kada sve gledamo kroz ružičaste naočare i kada ne skidamo osmeh sa lica. Pa zašto ste u tome prestali? Ne dajte da vam to postane navika. Možda smatrate "ali on zna da ga volim", nemojte da se podrazumeva. Vratite ove najlepše reči u svoj govor i ulepšajte romantični odnos.

ljubavni par, zaljubljeni, zaljubljenost, devojka i dečko, muškarac, brada Foto: Shutterstock

3. Zgodan si

Vremenom se naše telo menja, pa ne izgledamo tako zanosno ni zategnuto kao u 20-im ili 30-im godinama, ali setite se zašto ste izabrali jedno drugo. Jasno je da tražite sklop raznih stvari koje čine jednu osobu, ali vas je pre svega privukao izgled. Iako vam možda i nije toliko suprug privlačan, zašto ga ne pohvalite i kažete mu da je zgodan. Setite se, ni vi niste u najboljem izdanju.

4. Idi i zabavi se

Koliko puta ste proveli veče jedno bez drugog, odnosno on sa svojim drugovima, a vi sa drugaricama? Priznajte da koliko god da ste se dobro zabavili nailazila vam je pomisao kako li se on provodi. Opustite se. Pre nego što je svako krenuo u svoj provod, da li ste iskreno jedno drugom poželeli to isto? Ako niste, uradite sledeći put.

5. Ponosna sam na tebe

Ovo je najverovatnije i najređa fraza koju muškarci čuju od svojih žena, a možda i ona koja najviše podiže samopouzdanje i produbljuje ljubav. Kada god pomislite da je on nešto uradio preko svojih granica i mogućnosti, pohvalite ga i rečima iskažite svoj ponos usmeren ka njemu.

(Telegraf.rs)

Video: DUŠO MOJA: Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger vraćaju veru u ljubav

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA