Vreme čitanja: oko 2 min.

Devojke kače slike svojih stidljivih momaka, od kojih su napravile frajere: To je svetski hit, slike su ludilo

Vreme čitanja: oko 2 min.

Mnoge pripadnice lepšeg pola ne mogu da odvoje pogled od ovog dečka

  • 0
Alisha Isaacs Foto: Alisha Isaacs

Uvek je bilo na snazi pravilo da se partneri u vezi ne mogu promeniti, takvi su kakvi su i vi ste ih birali. Ipak, to ne važi za ovu influenserku Ališa koja je bukvalno od svog nespretnog i stidljivog dečka napravila - apolona za kojim se sad sve devojke okreću.

Naime, sve je to prikazala na slikama i snimcima "pre i posle" koji dokazuje kako je Diogo izgledao nekada, a kako sada. I zaista je razlika neverovatna!

Alisha Isaacs Foto: Alisha Isaacs

Ranije je on imao neurednu kosu, nosio je naočare i imao neprikladnu odeću za svoje mlade godine. Danas ovaj brazilski biznismen izgleda kao vino - što je stariji, to je privlačniji i boljeg izgleda. Vidi se da ima više samopouzdanja, posebno na slici gde pozira u teretani sa devojkom Ališom.

Iako se u komentarima može pročitati da je zapravo teretana najviše uticala na njegovu promenu izgleda, Ališa je rekla svojim pratiocima na TikTok-u kojih ima preko 360.000 da je to "efekat devojka", piše "The Sun".

Alisha Isaacs Foto: Alisha Isaacs

Šta je efekat devojka?

Naime, ovaj efekat se opisuje kao način na koji neki muškarci poboljšaju svoj izgled posle ulaska u vezu sa devojkom. To je postao jedan od trendova na TikTok-u i devojke otkrivaju jedna drugoj svoje "adute" i tajne kako su to uspele da postignu. Iz svega ovoga se može zaključiti da te iste devojke nisu prvobitno zadovoljne bile izgledom svojih momaka, čim im je bio cilj da ih promene.

U komentarima Ališa dobija pozitivne kritike i mnogi joj traže besplatan savet.

 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Diogo Giglio (@diogogiglioo)

Diogo je priznao da ga je Ališa promenila na bolje javno joj se zahvalivši za "neverovatan efekat koji je postigla u njegovom životu".

Iako mnogi tvrde da je on za nju bio izazov i da će lako preći na "novu žrtvu", drugi pak veruju da je ovo prava ljubav. Istina je da oboje, u paru, izgledaju odlično, a dokle će i koliko ovo trajati, vreme će pokazati.

(Telegraf.rs)

Video: "Ja izgledam prosečno, a moj muž je pravi zavodnik": Ženu ljudi prozivaju da je ružno pače

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA