Vreme čitanja: oko 2 min.

Trend-test "teorija o pomorandžinoj kori" navodno dokazuje koliko je partneru zaista stalo: Ovako funkcioniše

Vreme čitanja: oko 2 min.

Neki koriste teoriju da bi testirali kako se njihovi partneri ponašaju prilikom malih usluga, što navodno ukazuje kako će reagovati u ozbiljnijim situacijama

  • 0
Pomorandža, kora Foto: Shutterstock

Na društvenim mrežama se pojavila viralna "teorija o kori od pomorandže", test uz pomoć kojeg radoznali parovi pokušavaju da predvide koliko je njihovim partnerima zaista stalo jedno do drugog.

Teorija sa TikTok-a tvrdi da, ukoliko vaš partner učini nešto jednostavno, napravi malu uslugu, u posliću koji ste apsolutno sposobni da uradite sami (kao što je jednostavan čin guljenja pomorandža), a da vas uopšte ne pita da li vam je to potrebno, njegova akcija, navodno, otkriva koliko vas dobro poznaje — i kako će se verovatno dobro brinuti o vama i u budućnosti.

Haštag #orangepeeltheory već je prikupio 25,5 miliona pregleda na popularnoj društvenoj mreži, dok ljudi širom sveta dele male načine na koje su otkrili koliko je njihovim partnerima stalo.

Muškaraci i žena, sladoled Foto: Shutterstock

Tako je u jednom viralnom videu, žena po imenu Džena podelila kako je njen dečko pokazao svoju ljubav prema njoj - jednostavno tako što je otrčao u prodavnicu. Strastvena pekarka objasnila je da se nedavno požalila da se stalno muči da uspešno odvoji belanca i žumanca dok radi sa jajima zbog svojih dugih noktiju, a njen partner joj je doneo zalihu oba sastojka - već razdvojene - što je ovu ženu dovelo do suza radosnica.

- Iskreno, to sam pomenula onako, u šali, nisam ni mislila da je obraćao mnogo pažnje. Ali video me je! - primetila je Džena u svom videu: - Nikad nisam mislila da će me belance rasplakati.

Međutim, ima i druga strana medalje ovog testa, pa je tako jedna korisnica Reddita otkrila, kako prenosi "NY Post", da ju je teorija "oljušćene pomorandže" navela da raskine sa svojim dečkom. Žena je rekla da je zamolila svog sedmomesečnog partnera da učini nekoliko jednostavnih usluga (poput da joj veže kosu ili stavi peškir u sušilicu za veš), što je on preispitivao zašto bi to učinio, i onda odbio.

- Metod je funkcionisao i naterao me je da vidim da radim mnogo više za njega nego on za mene -  primetila je ova žena: - Naša veza se neće završiti zato što mi peškir nije topao ili kosa nije podignuta, već zato što ne želim da provedem život sa lenjim muškarcem. Test me je doveo do toga da primetim neravnotežu u našoj vezi. Ovi problemi nagoveštavaju ono što će doći i ja ne vidim budućnost sa njim.

Neki čak ističu da ova teorija može da se primeni na bilo koju vezu - romantičnu ili ne - od kolega do nastavnika do najboljih prijatelja. Jenostavno je lak način da saznate ko će biti uz vas u krizi, a ko ne.

(Telegraf.rs)

Video: Od aplikacije pa sve do oltara: Upoznajte priču bračnog para Glatt

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA