≫ 

Vreme čitanja: oko 3 min.

Pomoću ovih saveta zavela je multimilionera, ali je pre toga ljubavnom treneru platila 10.000 dolara za njih

J. V.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Izlazite samo sa muškarcima koji vas stavljaju u vašu žensku energiju

  • 3
večera, dejt Foto: Shutterstock

I te kako je teško pronaći ljubav, onu pravu o kojoj se toliko raspreda. Teško je pronaći partnera sa kojim se poklapate na svim nivoima, koji ispunjava sve sa vaše liste "savršenosti".

Ako ste od onih koji ne veruju u metode manifestacije, već znate da je za konkretne stvari potrebno konkretno i delati, vama nije problem da učinite bilo šta što će vas dovesti do cilja.

Time se vodila i prijateljica Dafne Nunjez, koja je platila ljubavnog trenera 10.000 za svet zlata vredan. To u ovom slučaju nije nikakvo preterivanje - ona je primenivši ga upoznala multimilionera - muškarca o kakvom je maštala.

Savet je podelila sa svojom prijateljicom influenserkom, koja ga sada deli na društvenim mrežama - potpuno besplatno.

Dakle, koja je tajna od 10.000 dolara? Izlazite samo sa muškarcima koji vas stavljaju u vašu žensku energiju.

Kako kaže Dafne, žene su često u svojoj muškoj energiji. Na primer, ona radi dva posla, ima biznis, tako da je po ceo dan u svojoj muškoj energiji. Ali kada je vreme za ljubav, žena mora biti u svojoj ženskoj energiji.

Pravila za dejt: neka se on pobrine za sve, za prevoz, za rezervaciju, za izbor hrane, za seckanje hrane, ali naravno, prvo treba da vidi da li je to i vama u redu.

Pošto on vodi i preuzima kontrolu tokom sastanka, dozvoljavate mu da bude u svojoj muškoj energiji.

- Ova promena omogućava muškarcu da se oseća samopouzdano i u svom najboljem izdanju - kaže Dafne u videu.

Sama Nunjez je primenila ovo pravilo u svoj život zabavljanja i tvrdi da je to promenilo njeno iskustvo.

- Verujte mi, dejtovi će biti sve bolji i bolji.

@daphnunez i just put this coach out of buisness #datingadviceforwomen #feminineenergy #datingtips ♬ original sound - Daphne

Ovaj savet je izazvao pomešana osećanja u odeljku za komentare. Prema Nunjez, ako dozvolite svom partneru da radi stvari za vas, kao što je sečenjehrane, možete naučiti mnogo o njemu i njegovim namerama.

- U početnim fazama, zaista je važno videti kako će se muškarac prikazati.

Ako vas pita za vaše preferencije i ograničenja u ishrani, to je zelena zastava. Ali ako se ne investira toliko, to je jasan znak da nije uložen u vaše zadovoljstvo. Takođe možete naučiti da li imate sličan ukus.

- Ovo su sve samo mali nagoveštaji koji će vas približiti otkrivanju da li je ovaj muškarac baš taj. I ne radi se nužno o hrani. Radi se o tome kako on uzima u obzir vaše interese.

U trećem videu, Nunjez je podelila još jedno pravilo za sastanke koje je njena prijateljica naučila od svog trenera za 10.000 dolara: Dozvolite mu da vas viđa samo jednom nedeljno najmanje dva meseca.

@daphnunez Replying to @Jasmine Gutierrez JUST TRUST THE PROCESS #datingtips #datingtipsformen #datingtipsforwomen #feminineenergy ♬ original sound - Daphne

- Stvarno je važan ritam muškarca jer muškarci vremenom stvaraju vezu.

Ako na prvom sastanku muškarac kaže da želi da vas vidi tokom vikenda, čak i ako ste slobodni, recite da niste dostupni i umesto toga planirajte nešto za sledeću nedelju. Ovo stvara misteriju i ostavlja ga da razmišlja o vama i da želi više.

Iz sličnog razloga, ona preporučuje da ne dozvolite muškarcu da vas prati na društvenim mrežama.

- Ne želite da on vidi vaše storije. Želite da sedi kod kuće i pita se: "Šta ona radi danas? Šta radi večeras? Da li je sa drugim muškarcem?" - poručuje.

(Telegraf.rs)

Video: "Tražio je da platim polovinu računa": Marinino iskustvo sa sastanka pokrenulo lavinu komentara

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA