Vreme čitanja: oko 3 min.

Buduća mlada "otpustila" drugaricu sa dužnosti deveruše na njenom venčanju jer je "previše mršava"

M. M.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Izbačena deveruša, još uvek ljuta, odlučila je da na društvenim mrežama podeli svoju priču i objasni zašto ju je situacija toliko ljutila

  • 1
Mlada, venčanje, stres Foto: Shutterstock

Jedna žena ispričala je kako je prošla planirajući svadbu drugarice koja ju je usled stresa "otpustila" sa dužnosti deveruše na njenom venčana, jer je - bila previše vitka. Naime, kako navodi - buduća mlada nije želela da ona stoji pored nje na oltaru.

Izbačena deveruša, još uvek ljuta, odlučila je da na društvenim mrežama podeli svoju priču i objasni zašto ju je situacija toliko ljutila.

- Ja sam redovan student, tako da trenutno živim od kredita i ono malo sati koje mogu da izdvojim da zaradim van škole. Do sada sam potrošila oko 800 evra na venčanje svoje najbolje prijateljice, 280 evra na haljinu deveruše, 280 evra na let kući da bih prisustvovala  navenčanju (dok sam odsustvovala iz škole), i oko 80 evra na poklon koji sam joj poslala za venčanje - počinje svoju priču bivša deveruša, kako prenosi "Mirror".

Pijana mlada, deveruse, zurka Foto: Shutterstock

Žena, koja je bila oduševljena što je pomogla u organizaciji devojačke večeri svojoj drugarici otkrila je da je uskočila u pomoć glavnoj kumi koja je u poodmakloj trudnoći, koja ju je zamolila da isplanira ovaj događaj, na šta je i pristala.

- Savršeno sam isplanirala devojačko veće i iznenađenje. Poslala sam ostalim devojkama plan. Kada su se sve složile, nastavila sam i rezervisala mesto i celu ideju. Potrošila sam, dodatnih 320 evra na to da limuzinom odemo u zakazani bar, plus  sam rezervisala prenoćište za 560 evra da imamo gde da se odmorimo posle. Druge deveruše nisu učestovale u tome, sve sam platila iz svog džepa, ali je postojao dogovor da će mi vratiti kasnije.

Međutim, stvari su se preokrenule na gore kada su ona i još dve devojke iznenada uklonjene iz grupnog čata koji je bio organizovan povodom svadbe. Mlada ih je, naime, optužila da nisu "ispoštovali njene želje", što je dovelo do svađe. Ubrzo nakon toga, mlada se izvinila, okrivljujući stres za svoje postupke.

Ali tu se drama nije završila.

- Vratila nas je u grupu i izvinjava se rekavši da je samo pod stresom. Svi smo porazgovarali o tome i izmirili se. Sve dok ponovo nisam uklonjena iz čata, ovog puta uz prozivke od strane mlade koja je izrazila žaljenje što ju je uopšte pozvala na venčanje - priča bivša deveruša i nastavlja: - Danas mi je poslala poruku da se izvinjava, rekavši da joj je žao što se naljutila i da bi volela da budem tamo, ali ne kao deveruša, jer joj to"nelagodno". Takođe mi je rekla da mi nije dozvoljeno da nosim haljinu koju sam već kupila, jer je to haljina za deveruše.

Šokirana, kaže da je budućoj mladoj rekla da sada ne može da priušti sebi drugu haljinu, jer je već potrošila previše novca na ovo venčanje i da ne želi da joj bude neprijatno na njen veliki dan. Bivša deveruša, ljuta i uznemirena, odlučila je tada da otkaže devojačko veče.

- Rekla sam ostalim deverušama šta se dogodilo i one su se složile da je to pošteno. Jedna od njih mora da je rekla mladoj o tajnoj devojačkoj večeri jer mi je mlada odmah poslala poruku govoreći mi da sam kreten i da sam joj uništila celo venčanje, jer sada nema vremena da rezerviše novo devojačko veče na vreme. Kao da ni ona i ni druge deveruše nemaju novca ili ušteđevine da rezervišu bilo šta.

Zbunjena čitavom situacijom, žena je o svemu razgovarala sa glavnom kumom deverušom, koja joj je otkrila zapravo u čemu je problem.

- Rekla mi je da joj je mlada rekla da jednostavno ne zna kako se će da se oseća pored "mršave" devojke da stoji pored nje na oltaru.

Ljudi koji su čitali objavu na Redditu brzo su uverili mladu ženu da nije pogrešila, i da ova mlada zvuči potpuno ludo.

- Izbegla si metak. Uživja u svim novim prijateljima sa kojima ideš na odmor umesto da troš smešnu količinu novca na ovo venčanje iz pakla - nizali su se komentari podrške.

(Telegraf.rs)

Video: Od aplikacije pa sve do oltara: Upoznajte priču bračnog para Glatt

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Svet

    11. decembar 2023 | 00:11

    Blago njima sa pola mozga.... Kakve su ovo gluposti.. i ja sto ovo citam...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA