Vreme čitanja: oko 2 min.

7 znakova da ste više od prijatelja

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ovi znaci dokazuju da možete biti više od prijatelja

  • 0
muškarac i žena Foto: Shutterstock

Ponekad veza sa nekim posebnim prijateljem postane toliko duboka da ne možemo da živimo bez te osobe, da čak počnete da sumnjate u to da li je u pitanju samo prijateljstvo - ili nešto mnogo više.

Čini se da su se granice zamaglile, a i da je poricanje veze očigledno.

Da biste rasterali svoje sumnje, evo nekoliko znakova, prema "India Times" koji mogu da vam otkriju da li ste samo prijatelji ili se iza brda valja još nešto više.

Svakodnevni razgovori

Kontaktirate jedni druge, ali ne svakih nekoliko dana. Razgovor je postao svakodnevni ritual do mere da morate da se čujete sa njim ili njom, ili u suprotnom nećete moći da zaspite. To nije razgovor s vremena na vreme, već svakodnevna navika koju ne možete da napustite.

Hemija

Ponekad jednostavno znate da imate jaku hemiju i da jedan dodir između vas "vrišti" da je u pitanju više od prijateljstva. On/ona često stavlja svoju ruku na vaša leđa ili vrat. Vas dvoje se držite za ruke i to vam je prirodno. Obratite pažnju na ove male stvari osim ako to ne radite sa svakim od svojih prijatelja.

Muškarac i žena, razgovor Foto: Shutterstock

Prisutni ste u svakoj priči

Kada nam se neko sviđa mi ga nehotice i automatski pominjemo u svakom razgovoru, na ovaj ili onaj način. Način na koji vas neko spominje ili vi  njega/nju nije znak da ste „samo prijatelji“. Kako neko izgovaraju vaše ime je takođe pokazatelj šta on/ona oseća prema vama.

Stalno podsećanje da ste slobodni

Osoba koja želi da je vidite na drugačiji način često ponavlja da je tu ispred vas, i da je sama. Uz specifičak "pseći pogled" ona vam kaže da želi da uradite nešto povodom toga, da povučete potez, ali ne radi to direktno.

Provodite mnogo vremena zajedno

Radite dve stvari koje obično rade parovi. Provodite zajedno više od potrebnog normalnog vremena. Kupujete zajedno, jedete zajedno, čak i spavajte na istom kauču dok gledate TV dok se družite. Više volite da budete sami... ali zajedno.

Maženje dolazi prirodno

Grljenje jedno drugog, pronalaženje načina da budete bliski jedno sa drugim je svakako još jedan pokazatelj. Kada se ušuškate uz njega/nju, osećate se kao kod kuće, i to vam deluje sasvim prirodno.

Ljubomora

Kada se vaš prijatelj druži sa drugim ljudima - osećate ljubomoru. Osećate se loše kada on/ona razgovara o nekom drugom (u romantičnom smislu) sa vama. Sve su to jasni, vrišteći znaci da ste zaljubljeni jedno u drugo i da ste više od "prijatelja".

(Telegraf.rs)

Video: Bratislav i Milica su se ljubili 35 minuta: Oni su šampioni najdužeg poljupca na Mostu ljubavi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA