Vreme čitanja: oko 2 min.

"TikTok" izazov "Imenuj ženu" testira lojalnost muškarca prema svojoj devojci: Mnogi su slavno propali

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Najnoviji viralni trend na "TikTok-u" uključuje postavljanje jednog jednostavnog pitanja momcima

  • 0
China US TikTok Ban Foto: Tanjug/AP

Čini se da muškarci imaju jednu ženu na pameti - i, spojler - to nije njihova devojka.

Urnebesni izazov "imenuj ženu“, koji prikazuje dame koje zahtevaju da njihovi partneri izgovore prvo žensko ime koje im padne na pamet kad im se obrate, čini se da je zarazio čitav "TikTok". Haštag #nameawoman do sada ima neverovatnih 119 miliona pregleda.

Ali, izazov, ima i obrt. Dok se čini da većina žena očekuje od svojih momaka da izgovore njihovo ime kao dokaz ljubavi, mnogi od testiranih su slavno propali, a njihov izbor niko nije očekivao.

Naime, muškarci, kako prenosi "NY post" masovno dobacuju imena istaknutih istorijskih ličnosti poput Roze Parks, Harijet Tubman i Ane Frank, pored naravno A-liste lepotica poput Zendaje, Sidni Svini i En Hatavej.

- Učini mi uslugu i izgovori ime jedne žene - zatražila je u svom viralnom videu Kejt od svog partnera. Nakon višestrukih upita da imenuje "bilo koju ženu", Kejtin partner je izgovori: - Suzan B. Entoni!

"TikTokerka" Bejli Lister je postavila isto pitanje svom ljubavniku, koji je, ne promašivši, odgovorio: "Hariet Tubman!“.

- Zašto je bio toliko spreman za odgovor? ... i zašto mu je ona u poslednje vreme na umu - napisao je zbunjena Lister u naslovu videa.

Kada je Sidni Vingold iz Toronta snimila sebe kako pita svog dečka da izgovori žensko ime, on je nonšalanto dobacio: „En Hatavej“.

U snimku koji je objavila tiktokerla Kejti Olivero, dečko njene cimerke imenovao je bivšu britansku premijerku Margaret Tačer, dok je muž kreatorke Mari Ebert rekao - Ana Frank.

@graysowan all that thinking and thats the best he could come up with 😒 #nameawoman #nameawomantrend #kamalaharris #trending ♬ original sound - 😅

Trend podseća na neobičan viralni trend "rimska imperija", u kome devojke pitaju svoje partnere koliko često razmišljaju o Rimskom carstvu.

Sve je počelo tako što je Kelsi Luis Vinsent sasvim slučajno na "Instagramu" pročitala kako "žene nemaju pojma koliko često muškarci u životu razmišljaju o Rimskom carstvu", pa je, želeći da proveri istinitost ove pretpostavke svog supruga upitala: "Koliko često razmišljaš o Rimskom carstvu?", da bi on bez sekunde oklevanja odgovorio "Svaki dan".

Žene su pohrlile na komentare viralnih "TikTok" video-snimaka kako bi podelile smešne i apsurdne odgovore svojih partnera.

- Moj je rekao "mala Debi"… Mala Debi! - napisala je jedna osoba ispod Kejtinog klipa (Mala Debi je popularni brend keksa).

- Moj se uspaničio i izgovorio - Šer - podelila je druga.

- Moj muž je rekao Rut Bader Ginsburg - prijavila je treća (Ginsburg je čuvena američka sutkinja).

- Moja se setio Hilari Klinton -  otkrila je još jedna osoba i dodala u čemu je apsurd: - Mi smo iz Irske.

- Moja je rekao Marta Stjuart. Prošao je test - priznala je još jedna TikTokerka.

- A moja je rekao Margo Robi - napisala je druga i dodala u šali: - Sada smo razvedeni.

(Telegraf.rs)

Video: Nisu mogli jedno bez drugog, Bogoljub i Marija su umrli istog dana: Najlepša ljubavna priča Šumadije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA