Vreme čitanja: oko 2 min.

"Žena mi umrla na dan venčanja, a sad me tašta tuži": Pravni proces i dalje traje, čeka se presuda suda

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ljubavni i porodični odnosi znaju da budu jako komplikovani

  • 0
Samantha Miller Aric Hutchinson Foto: Gofundme

Svako svoj dan venčanja zamišlja kao najsrećniji dan u životu. Okruženi ste dragim ljudima, porodicom i prijateljima, a stupate u brak sa voljenom osobom. Iako je sve to i Arik Hačinson (36) zamišljao, sudbina je htela drugačije.

Naime, on je za životnu saputnicu odabrao Samantu Miler (34) i sanjao je da provede ostatak života sa njom. Nažalost, proveli su u braku samo nekoliko sati jer je Samanta - umrla na dan venčanja, piše "The Sun".

Šta se desilo?

Posle kraja svadbenog veselja u aprilu, mladenci su se zaputili u svoje "gnezdo" ali ih je u povratku autom udario vozač, koji je za volan seo u alkoholisanom stanju. On se kretao neprilagođenom brzinom kada je njegovo vozilo udarilo u zadnji deo vozila mladenaca.

Samanta je preminula na licu mesta, dok je Arik prevezen u bolnicu gde je zbrinut zbog višestrukih preloma kostiju.

- Još uvek preživljam celu situaciju. Iako se ne sećam samog sudara, znam samo da je Samanta želela da se ta noć nikada ne završi - rekao je tokom boravka u bolnici Arik.

Period posle oporavka je za njega bio loš jer su počele da se javljaju nesuglasice između njega i Samantine porodice, konkretno roditelja. Mogući razlog jabuke razdora je taj što je posle iznenadne smrti supruge, on preuzeo obaveze ali i vlasništvo imanja čiji je vlasnik bila upravo Samanta.

Ta odluka se nije dopala njegovoj tašti Lizi Miler koja je čak i podnela tužbu i osporila ostavinsku raspravu pokušavši time da ga ukloni kao jedinog naslednika. Ona je kao razlog tužbe navela "sukob interesa" i probleme "potencijalne prevare".


- Arik i ja smo se složili da bi Samanta sigurno volela da smo složni i da sve radimo u zajedništvu s obzirom na to da smo joj bile najvažnije osobe u životu. Nikada nisam želela da osporim njihov brak i time obečastim Samantu, ali osećam da Arik ide protiv želja moje ćerke - rekla je majka Liza.

Vremenom, kako se pravna bitna "otegla", Liza je počela da tvrdi da je Arikov advokatski tim sprečio nju da dođe do dela nasledstva. Međutim, oni su to negirali.

- Arik je bio više nego velikodušan jer je Lizi ponudio polovinu novca, da bi ona uzvratila pretnjom da će osporiti validnost njihovog braka. Nadao sam se da imati više poštovanja prema sopstvenoj ćerki - rekao je Arikov advokat Patrik Vuten.

Pravni slučaj i dalje traje i čeka se konačan ishod.

(Telegraf.rs)

Video: Nikola iznajmljuje golubove: Podižu atmosferu na slavljima i pomažu kućni budžet

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA