Devojka ostavila dečka jer nije koristio toalet-papir: Čak joj se smejao kada je u njegovu kuću donela svoj

 
J. V.
J. V.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 3

Momak nije bio ni najmanje fin i gostoprimljiv prema ovoj devojci

Žena na "TikToku" šokirala je priznanjem da njen bivši dečko nije koristio toalet papir - što je na kraju dovelo do toga da ga ostavi.

Aleksandra Marija Klara, iz Tampe na Floridi detaljno je opisala svoju vezu sa dečkom upitne higijene u video-snimku sa preko 900.000 pregleda.

U snimku, ona objašnjava da je otišla u kupatilo u kući svog sada već bivšeg dečka i shvatila da je ostao bez toalet papira, ili je bar tako mislila, preneo je "NY Post".

- Rekla sam, "Hej, nemaš toalet papir". A on je rekao: "O, izvini". Za sada je bilo u redu jer uvek nosim maramice u torbici. Pa sam rekla: "Pobrini se da ga kupiš kada odeš u supermarket". A on je rekao: "Hvala što si me podsetila, kul" ili šta već.

Nažalost, kada je Klara svratila nedelju dana kasnije opet u toaletu nije bilo papira. Ponovo ga je odmah obavestila o problemu, ali je on rekao da je jednostavno zaboravio da ga kupi.

@withlovefromalex #stitch with @Jess Jacobsen ♬ original sound - withlovefromalex

Tek kada su zajedno otišli u prodavnicu, ona je saznala o čemu se zapravo radi. Ona mu je rekla da treba da kupe toalet papir, a on je rekao da odbija da to uradi. Tvrdio je da koristi samo vlažne maramice i da ne želi papir u svojoj kući.

Naposletku se sve završilo tako što je ona kupila sama toalet papir i planira da ga drži u kolima i nosi sa sobom u stan kada ide kod njega. Međutim, njen plan se raspao kada je prvi put pokušala da koristi njegovo kupatilo.

Dečko je sve vreme ismevao Klarinu "zalihu papira", a ona je u tom trenutku shvatila da je ovoj vezi došao kraj.

U komentarima su joj se javljali ljudi koji sumnjaju da on išta koristi i koji su joj skrenuli pažnju na to da se ovako ne  tretira gost, a kamoli devojka sa kojom si u vezi.

(Telegraf.rs)

Video: Tanju Savić dečko Muhamed provozao kroz oblake, ali bukvalno

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovan

    16. decembar 2023 | 13:52

    Pa muslimani se peru dole, pa im ne treba papir ako imaju peškir.

  • bgd

    16. decembar 2023 | 13:30

    Jos jedna pametna devojka koja je pametno procenila svog decka.. hahahaha

  • Tina

    17. decembar 2023 | 02:19

    Vlazne maramice idu iza toalet papira.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA