• 0

Snovi i fantazije - pogledajte kako izgleda kada nameštaj inspiriše modu (FOTO)

Kao i sve što dolazi iz ateljea "Sunny", i radovi koje ćemo imati prilike da vidimo, su unikatni i rukom oslikani, što je već celu deceniju, karakteristično za rad ove umetnice

  • 0

Modna revija SUUNY, u saradnji sa fabrikom nameštaja "Atlas", održaće se 26.10 u 20h u BelExpo Centru u okviru XXXI Fashion Selectiona.

Sanda Ristovski Grlić, svojim radovima se trudila da prikaže, ne samo sve vrste materijala kojima fabrika Atlas raspolaže, već i različite načine obrade kože, štofova, metala, repromaterijala, ukrasnih nitni, kopči, vrste konca i samog boda, koji se mogu koristiti, kako u proizvodnji nameštaja, tako i u proizvodnji najkvalitetnije odeće.

Kao i sve što dolazi iz ateljea "Sunny", i radovi koje ćemo imati prilike da vidimo, su unikatni i rukom oslikani, što je već celu deceniju, karakteristično za rad ove umetnice.

Foto: Promo/ Ivan Grlić

Kvalitet, savršen kroj, nosivost i udobnost su postulati kojima se Sandra i u ovom slučaju vodila. Unikatne tašne i kožne jakne su takođe oslikane postojanim bojama, kao i garderoba koju će nositi i kućni ljubimci, Bibi, Bak i Maks.

Sandina kolekcija je sačinjena od snova i fantazija, jarkih boja, inspirisana prirodom, i ljubavlju prema dva posebna mačka Srećku i Strahinji, a umetnica ne krije, da je veliko nadahnuće dobila i tokom samog obilaska fabrike Atlas, videvši pregršt živopisnih materijala, pa se osetila kao dete u fabrici igračaka.

Foto: Promo/ Ivan Grlić

Video rad Ivana Grlića koji prati reviju, prikazuje ceo postupak proizvodnje  radova, od Sandine inspiracije i skica, mašina koje obrađuju kožu i šiju u fabrici Atlas, do oslikavanja i fotografisanja modela, pravih umetničkih dela. Ovo je treće Sandino izlaganje na Fashion Selectionu, a pre dve godine je na istoj manifestaciji dobila nagradu za "Najboljeg novog dizajnera".

Foto: Promo/ Ivan Grlić

Foto: Promo/ Ivan Grlić

Foto: Promo/ Ivan Grlić

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Ne želim da budem informisan
Ok