UVEK POSEBNA: Maraja Keri čak i čizme nosi kako se nijedna žena ne bi usudila (FOTO)

Treba biti originalan, ali koliko god želeli da budemo drugačiji, u modnom smislu treba poštovati neku granicu

  • 2

Pevačica Maraja Keri pored svog besprekornog i raskošnog glasa nadaleko je poznata i po svojim modnim promašajima i neukusu za modu.

SVE KIPI, PUCA KOŽNA HALJINA: Maraja Keri se ugojila 30 kilograma, njene nove slike šokirale svet! (FOTO)

Ona je oduvek volela u svemu da preteruje. Uprkos višku kilograma uvek je viđamo u preuskim stvarima, a o bundama i dijamantima da ne govorimo. Gigantski prsten bivšeg verenika još uvek nosi na ruci iako već duže vreme uživa u novoj vezi, dok je bivši pljuje na svakom koraku. A tek fotošop kojem je sklona! Pa, haos!

A post shared by The Crowd Updater (@thecrowdupdater1) on

Nova kreacija koja se našla na meti kritika i nekako nas “ubola” u oko je ona koju je ponela u Parizu. Uvek teži da bude drugačija od ostalih žena, ali i u tome postoje neka pravila.

Ona se odlučila za uske i pocepane farmerke, kožnu jaknu koju je otkopčala ne bi li pokazala bujni dekolte, ali najveću pažnju privlačile su njene čizme.

Foto: Profimedia

Iako ih sve druge žene nose uz suknje i haljine kao i gole noge, ona je odlučila da ih navuče preko farki. Šta drugo reći do – to je ipak Maraja!

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA