Vodič kako da savršeno vežete kravatu u samo par koraka (VIDEO)

Vezivanje kravate je lak posao za one koji to rade još od srednje škole, ali uz par saveta možete i vi to da uradite bez greške

  • 0

Novogodišnja toaleta je nepotpuna ako ne nosite kravatu uz odelo ili košulju, ali vezivanje čvora na njoj može da vam bude pakleno teško.

Ako primetite ovo na jelci, odmah je izbacite napolje

Postanite majstori za vezivanje Vindzorskog čvora ili Prat čvora. Da li ćete i koji način vezivanja kravate koristiti zavisi od mnogo faktora: da li ste visoki ili niski, imate malu ili veliku glavu, nosite tanku ili debelu kravatu.

Foto-ilustracija: Profimedia

Najobičniji način vezivanja kravate je onaj klasični. Ostavite da deblji deo kravate bude duži i podesite koliko dugačku kravatu želite da nosite. Prebacite debljideo preko tanjeg, a onda ispod i provucite ga opet. Prebacite deblji deo preko najbližeg i opet provucite. Zategnite čvor tako što ćete ga povlačiti naviše dok držite oba kraja u drugoj ruci.

Vezivanje Vidzorskog čvora doprineće vašoj eleganciji, a ostavlja vam i mnogo prostora za kombinovanje.

Kako biste bili sigurnio da ćete savršeno vezati vašu kravatu, pogledajte video u nastavku i zabavite se. Ove godine na novogodišnjoj proslavi definitivno nećete proći nezapaženo.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA