≫ 

ECCO COOL 2.0 patike - najbolji saveznik za aktivan životni stil (FOTO)

Lagane, inovativne posebno dizajniranog đona, ECCO COOL 2.0 patike omogućavaju prirodnu prozračnost

  • 0

Otkako postoje društvene mreže, otvoren nam je prozor u novi svet koji nam približava, između ostalog, i nove ljude, mesta, avanture. Često se divimo prekrasnim fotografijama s najudaljenijih destinacija hrvatskog travel bloggera Kristiana Iličića.

Kristijan na svom Facebook profilu budi ljubomoru u onima koji ne mogu svaki mesec biti na drugom kraju sveta. Kristijan ima posao iz snova i može se reći da živi svoj san - putujući.

Foto: Kristijan Iličić

Ovaj, kako sam sebe naziva, svetski putnik, veliki zaljubljenik u adrenalin, avanturu i hranu propustovao je više od 70 država sveta. Za svog saveznika u prilično živopisnim avanturama odabrao je upravo ECCO, koji savršeno odgovora njegovim potrebama na čestim putovanjima koja redovito uključuju vrlo zanimljive aktivnosti iIi pak nepredvidljive situacije. Za poslednje putovanje na Kanarske ostrva Kristijan je odabrao ECCO COOL 2.0 model patika.

Foto: Kristijan Iličić

ECCO za COOL 2.0 kaže:

Lagane, inovativne te posebno dizajniranog đona, ECCO COOL 2.0 patike omogućavaju prirodnu prozračnost. Kreativan dizajn je kombinacija skandinavskog uticaja sa "pametnim" funkcijama koje garantuju udobnost. Vodootporni GORE-TEX® sloj zadržava vlagu dalje od stopala i može se reći kako je COOL 2.0 "pametna" cipela, prilagođena za celodnevno nošenje.

Foto: Kristijan Iličić

ECCO COOL 2.0 zaista su poželjan sveznik današnjeg užurbanog životnog stila.

Foto: Kristijan Iličić

O ECCO-u

ECCO je jedan od najvećih svetskih proizvođača obuće koji stavlja poseban naglasak na ujedinjenju stila i udobnosti prilikom nošenja. Kompanija koja svoj uspeh gradi na izuzetnoj prilagodljivosti obuće stopalu, u proizvodnji obuće upotrebljava kože izuzetno visoke kvalitete. ECCO je vlasnik svakog segmenta proizvodnog lanca, počevši od vlastitih štavionica, preko proizvodnje kože te sve do prodaje gotovih proizvoda.

ECCO proizvodi (obuća i modni dodaci od vrhunske kože) dostupni su u više od 88 zemalja širom sveta, te je kompanija koja je u porodičnom vlasništvu. ECCO je osnovan 1963.g., u Danskoj te je sinonim za kvalitetnu i udobnu obuću prepoznatljivog skandinavskog dizajna.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA