NE ŠTEDITE PARE: 15 modnih detalja koje svaka žena mora da ima

Ženski ormari i cipelarnici su puni različitih stvari, ali ima li tu onih najvažnijih?

  • 1

Svaka žena treba da obrati pažnju na listu neophodnih stvari koje pod obavezno mora da ima, pored onih 49 pari cipela i 34 različitih haljina.

Vrela Dženifer u bombastičnoj haljini pokazala grudi, i svi su zaboravili na haos koji je 24 sata pre toga napravila na dodeli nagrada! (FOTO) (VIDEO)

Bolje je imati i samo tri para cipela koje su kvalitetne nego 15 pari obuće koja vaš žulja ili propušta vodu. Otkrivamo kojih 15 stvari svaka žena mora da ima i u koje mora da uloži malo više novca.

Donji veš

Foto: Profimedia/Alamy

Da, da. Znamo da u radnjama sa kineskom robom možete da nađete brus i za 200 dinara ili gaćice za čak 50, ali... Dobar, markirani brus ne samo da vam garantuje kvalitet, već prijanja uz vaše telo i daje vam neophodnu podršku koju ćete sigurno više ceniti nego kod onog jeftinijieg. Zbog toga je dobro potrošiti malo više novca zarad kvalitetnijeg artikla.

Sat

Sat je oličje elegancije i ako volite da nosite sat, ne oklevajte da potrošite malo više za neki kvalitetniji. Bilo da je reč o kožnom kaišu ili metalnohj narukvici budite sigurne da je vredan svakog potrošenog dinara.

Crne salonke

Foto: Profimedia, Alamy

Par udobnih cipela je obavezan u cipelarniku svake dame. Posebno ako je reč o crnim salonkama. One vašem autfitu daju eleganciju, a u kombinaciji sa džinsom izgledaćete glamurozno i seksi.

Parfem

Ko ne voli da miriše i privlači pažnju lepim notama parfema? S toga izdvojte malo više novca za dobar parfem, toaletnu vodu i dezodorans.

Tašna

Dobra tašna je priča za sebe. Mora da bude neka komforna koju ćete lako nositi i kombinovati. Koji god stil da negujete, ne zaboravite da se malo više istrošite.

Šminka

Ukoliko koristite šminku savetujemo vam da se opredelite za neki malo skuplji brend i uložite više novca kako biste vašoj koži pružile najbolje. Loša šminka može mnogo da naškodi vašoj koži, a to sigurno ne želite.

Mala crna haljina

Foto-ilustracija: pixabay.com

Od toga da nemate šta da obučete do promene raspoloženja, nema toga što mala crna haljina ne može da reši. Ona je spas u zadnji čas, pa se potrudite da imate neku takvu haljinu koje god dužine i kroja.

Plave farmerke

Spasiće vas kada imate i najgori dan u životu. Samo obucite neku majicu ili košulju, crne salonke koje smo malopre spomenuli i spremne ste.

Bela košulja

Bela košulja dobrog kroja je dobar odgovor na sve dnevne izazove. Odlična je i za poslovne sastanke, odlazak u bioskop ili na piće.

Crni sako

Ukombinujte ga sa nekom haljinom ili farmerkama i uvek će se slagati sa vašim stajlingom. Ako želite da naglasite vašu figuru ili sakrijete nedostatke crni sako je baš ono što vam treba.

Crveni ruž

Foto: Pixabay.com

Bilo da želite da budete super seksi ili da se odmah oraspoložite, crveni ruž morate da imate u vašem neseseru. Odlučite se za nijansu koja najviše prijanja vašem tenu i neku od proverenih marki. Uložite u dobar crveni ruž koji ne ostavlja tragove i nećete se pokajati.

Hidratantna krema

Koža gubi vlažnost i treba je negovati kako ne bi propadala i brzo starila. Uložite u kvalitetnu hidratantnu kremu i vaša koža će vam biti zahvalna. Bilo da se radi o licu ili telu, odaberite kremu koja odgovara vašem tenu i potrebama vaše kože.

Crne pantalone

Pantalone sa malo dubljim džepovima koje dosežu do članaka su prave za vas. Ako ne možete da pronađete neke kje vam odgovaraju u prodavnicama, onda ih sašijte po meri.

Kožna jakna

Foto: Giuseppe Orrú via Foter.com / CC BY-NC

Jedna jedina jakna nad jaknama je kožna jakna. Svi znamo koliko jedna kožna jakna može da popravi utisak, a trajaće vam dosta dugo, piše scoopwhoop.com.

Sportski grudnjak

Ne samo da je odličan kao podrška već je neophodan da bi vam držao grudi tokom trčanja. Osnova je svake sportske opreme u koji vredi uložiti novac.

Daljinac

(M.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA