BEOGRAD U STILU DEVEDESETIH OBELEŽAVA AIR MAX DAY: Brojni sadržaji za fanove kultnog modela (FOTO)

Svim prisutnima biće predstavljena tehnologija najnovijeg AM270 modela, a celokupan enterijer, transformisan u poseban Air Max ambijent, biće podeljen u tematske zone

  • 3

Ovog vikenda se u celom svetu obeležava dugo iščekivani Air Max Day, događaj sezone za sve ljubitelje ove popularne Nike linije patika, koji je ove godine u znaku novog Air Max 270.

Beograd će novi model pozdraviti nezaboravnom, celodnevnom žurkom, otvorenom za javnost, u nedelju, 25. marta od 12h do 20h, na atraktivnoj lokaciji u ulici Kneza Mihaila 36.

Svim prisutnima biće predstavljena tehnologija najnovijeg AM270 modela, a celokupan enterijer, transformisan u poseban Air Max ambijent, biće podeljen u tematske zone. Deo prostora posvećen je starim modelima Air Max patika, gde će svi zainteresovani moći da se upoznaju sa istorijom ove linije, te da vide neke od pravih Air Max rariteta, dok će se u sneaker refresh korneru posetiocima nuditi mogućnost čišćenja i personalizovanja njihovih "Er Maksica".

Foto: Promo

Pored navedenih atrakcija, tu je i game room, gde će se najspretniji u igranju video igrica takmičiti za vrednu nagradu – novi Air Max model, kao i Nike pop up zona i specijalna grafiti zona.

Air Max proslavi pridružiće se i beskompromisni poštovaoci Air Max-a i njegovi verni obožavaoci: pevačica Nikolija Jovanović i glumci Aleksandar Radojičić i Viktor Savić, dok će svojim nastupom od 18h ceo dogadjaj uveličati najveće zvezde muzičke scene 90-ih - grupe Tap011, BeatStreet i reper Gru.

Ovogodišnja proslava posvećena je modnom i muzičkom periodu devedesetih, eri kada su nastali brojni legendarni Air Max modeli, čija popularnost ne jenjava ni nekoliko decenija nakon njihovog rođenja. Upravo je najnoviji model, Air Max 270, spoj dva kultna modela iz tog vremena, Air Max 93 i Air Max 180.

Daljinac

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    21. mart 2018 | 21:58

    Ribok klasik zvana šunjalica je zakon i jedina patika i model koji se proizvodi vise od 25 godina u svetu

  • Kale

    22. mart 2018 | 00:15

    Добила их из САД- а 1989. најбоље патике које сам имала, Рибок!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA