Patika za kojom je svet poludeo (FOTO)

U pitanju je nesvakidašnja kolaboracija između svetski poznatog kolekcionara odeće i patika, Sean-a Wotherspoon-a i brenda Nike, a koja je dovela do unikatne kreacije najnovijeg Air Max modela, koji ujedno i nosi dizajnerovo ime

  • 1

Nezapamćena gužva koja je proteklih dana iznenadila sve prolaznike ispred Tike Shop-a, u ulici Kralja Petra u centru Beograda, ustvari je predstavljala skup od više od 300 kolekcionara patika koji su nestrpljivo čekali da prvi dođu do modela toliko jedinstvenog da interesovanje za njega na svetskom nivou i dalje ne jenjava.

U pitanju je nesvakidašnja kolaboracija između svetski poznatog kolekcionara odeće i patika, Sean-a Wotherspoon-a i brenda Nike, a koja je dovela do unikatne kreacije najnovijeg Air Max modela, koji ujedno i nosi dizajnerovo ime.

Foto: Promo

U prilog činjenici koliko je ova patika zaista tražena, govori i ceo plan koji su zaposleni u Tike Shop-u morali da sprovedu kako bi svima osigurali jednake šanse da dođu do novog modela. Zaposleni su kolekcionarima podelili brojeve a kasnijiim izvlačenjem u ovoj "nagradnoj igri", samo 20 srećnih dobitnika dobilo je priliku da ponosno prošeta ulicama Beograda u najekskluzivnijem Air Max modelu koji je ove godine ugledao svetlost dana.

Foto: Promo

Patika je dizajnirana po Wotherspoon-ovoj strasti ka kulturi osamdesetih godina, jednobojnim somotskim kačketima koje uvek nosi i njegovim omiljenim Air Max siluetama. Ovo je prvi Najkijev model koji spaja đon čuvenog modela Air Max 1 i gornjeg dela od Air Max 97 sa udobnim i kvalitetnim materijalima.

Daljinac

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA