≫ 

3 zlatna pravila za uspešnu kupovinu

Uz ova pravila uvek ćete prve ugrabiti hit komade. Otkrijte i kakve rizike donosi kupovina...

  • 1

I dok su dizajnerske krpice rezervisane za one malo dubljeg džepa, razni brendovi nude trendove po puno pristupačnijim cenama zbog čega su stekli simpatije mnogih žena sa stilom. No kako biste bile sigurne da će neki dobri komadi uistinu pronaći put do vašeg ormara, jer se često znaju u vrlo kratkom roku rasprodati, te da će vam se investicija isplatiti, važno je znati ova 3 zlatna pravila za uspešnu kupovinu:

Samo jedan, nepoznat čovek znao je gde se nalazi radnja koju je Beograđanka tražila pola dana. Ona je ušla sa njim u kola!

1. Otkrijte kojim danima u vaš omiljeni butik stižu noviteti

Foto: pixabay.com

Gotovo svi butici jednom ili čak dva puta nedeljno obnavljaju svoje zalihe i obogaćuju police novom odećom i modnim dodacima. Kako biste bile sigurne da ćete prve ugrabiti nešto što vam je zapelo za oko, proverite na web stranicama kojim danima im stižu noviteti i stanite prve u red.

 2. Pripremite se na neugodne situacije

Kupovina odeće u buticima po shopping centrima donosi i jedan modni rizik, a taj je da ćete vrlo verovatno po gradu kad-tad sresti nekoga u istoj majici ili cipelama kao što su vaše, dok će vam se s hit komadima to događati i nekoliko puta dnevno.

Stoga, ako ste individualka, izbegavajte upečatljive komade i u takvim popularnim buticima kupujte samo neutralne i klasične krpice. A ako odlučitevda kupite haljinu za neki svečani događaj, primera radi, nečije venčanje, pripremite se na to da bi se i neko drugi mogao pojaviti u istoj haljini i razmislite dobro želite li se dovesti u takvu situaciju.

3. Izbegavajte dizajnerske kopije

Foto: gucci.com

Razni brendovi nude pregršt kopija dizajnerskih komada zbog čega ih dizajneri često i tuže. No jedna je stvar kupiti high-street varijantu popularnih cipelica s kitten potpeticom, a potpuno druga jeste kupiti kopiju Dior cipelica koje su pokrenule trend. Želite li izgledati chic, radije izbegavajte ovo drugo jer ponekad je tajna besprekornog izgleda upravo u odoljevanju iskušenja.

(Telegraf.rs/I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ami

    14. jul 2018 | 12:36

    A najbolje je to sto kupis i probati ,jer ne stoji bas svakom . Nadji svoj stil i drzi ga se ,nosi odjecu,obucu...na svoj nacin. Fazon je kupiti uvijek dva komada od onog sto je trenutni hit i uvijek si u trendu -s markom ili ne.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA