≫ 

Kanje Vest odlučio je da objasni zašto je nosio barem broj manje papuče - ali svi su i dalje zbunjeni

Čini se da svi greše, a Kanje je u pravu

  • 0

Ako redovno posećujete internet, verovatno ste videli one čuvene slike Kanjea Vesta u papučama koje su jednostavno previše male za njegova stopala.

Kanje u tri broja manjim papučama izneo Kim iz opake zveri od 200.000 evra, a onda je sočno zgrabio za ogromnu guzu nasred ulice! (FOTO)

Hajde da malo bolje pogledamo celu situaciju:

Foto: Profimedia/Mega Agency

99 odsto ljudi koji su videli ovu fotografiju ostali su potpuno zbunjeni.

Celom ludilu oko malih papuča pridružila se i Kim Kardašijan koja je objavila video Kanjea u papučama kako bi proverila da li i dalje nosi mali par ili je odlučio da obuje papuče prave veličine za njegova stopala.

Nakon svega ovoga, sam Kanje je odlučio da se oglasi i objasni ljudima zašto nosi, pa barem, broj manje papuče, i ponovo ostavio ljude bez teksta.

On je na Twitteru objavio fotografiju koja prikazuje "japanski način" nošenja japanki i da je on odluči da tako nosi svoje papuče - jer je zgodnije od načina na koji svi ostali to rade.

Ispada da je "japanski način" potpouno legitiman i sprečava pojavljivanje plikova kada se nose japanke, ali japanke, ne i papuče.

Sa druge strane, ako peta viri malo, to je dobro za balans tela, verovatno kada se nose papuče.

Čini se da niko nije znao za ovo, sem Kanjea, ipak, možda bi trebalo da počne da nosi par papuča u njegovoj veličini u javnosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA