Sve što vam treba da zablistate ove jeseni su moderne i tople Invento jakne (FOTO)

Invento modne kolekcije su kreirane sa vanvremenskim detaljima i dizajnom koji će trajati puno duže od sezone u kojoj je osmišljen

  • 1

Hladni dani su nam stigli i vreme je da izaberete najbolju zaštitu za niske temperature. I ove jeseni modni brend Invento nudi širok asortiman modela i vrhunski kvalitet proizvoda od najboljih materijala.

Telegraf Fashion: Prelepa Teodora Janković pokazala nam je zašto jesen ne može da prođe bez Invento kožnih jakni (FOTO) (VIDEO)

Brend Invento se ogleda u spoju tradicije, trajanja, dugovečnosti i pre svega originalnosti. U etimologiji samog naziva brenda (inventus, lat.) stoji otkriće odnosno pronalazak.

Foto: Promo

To upravo oslikava osnovu brenda koja je utemeljena u inventivnosti i stalnom traganju za novim rešenjima.

Foto: Promo

Svaki komad Invento jakni je znalački osmišljen i napravljen sa jednim ciljem – da postane vaš omiljeni deo garderobe. Omiljena jakna koju "zgrabite" sa naslona stolice svaki put kada negde krenete.

Invento modne kolekcije su kreirane sa vanvremenskim detaljima i dizajnom koji će trajati puno duže od sezone u kojoj je osmišljen. One su originalni i kvalitetni komadi garderobe koji se ne oslanjaju na prolazne trendove.

Foto: Promo

Invento jakne pridaju pažnju svakom detalju, od materijala i izbora boja, do šivenja i završne obrade, kako bi se obezbedio najviši kvalitet i maksimalna udobnost i izdržljivost. Svaka nova kolekcija donosi napredak i doprinosi ostvarenju cilja da svaki kupac koji jednom kupi Invento jaknu, ostane zauvek veran ovom brendu.

Foto: Promo

Krznene jakne, bunde dizajnirane su uz veliku dozu ekskluzive, sa namekšim i najfinijim prirodnim krznom zeca, lisice, rakuna, kao i jagneće krznom. U kolekciji Invento ima i bunde u kombinaciji sa kožom i svilom.

Foto: Promo

Invento je ove godine rešio da obraduje i mališane, pa je dizajnirao kolekciju za decu, koja je mnoge oduševila, kolekcija jesenjih i zimskih jakni. Namenjena je za uzrast od 6 do 14 godina. Lagane, tople i moderne jakne su idealne i za igre, ali i za vetrove. Celu kolekciju će predstaviti na reviji 5. novembra u Belexpocentru.

Foto: Promo

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA