MOSCHINO [tv] H&M od 8. novembra u Srbiji - Coby po prvi put u ulozi modela (FOTO) (VIDEO)

Pored toga što će među prvima poneti modele iz ove ekskluzivne kolekcije, Coby je za potrebe kampanje uradio i pesmu “HMOSCHINO”, a publika će je nesumljivo prepoznati po brzim bitovima karakterističnim za ovog umetnika

  • 0

Dugo iščekivana kolekcija H&M-a i brenda MOSCHINO konačno stiže u Beograd 8.novembra, ali ono što niko nije očekivao je da će glavni muški endorser biti naš trenutno najpoznatiji muzički producent i izvođač – Slobodan Veljković Coby.

MOSCHINO [tv] H&M stiže u Srbiju 8. novembra

Pored toga što će među prvima poneti modele iz ove ekskluzivne kolekcije, Coby je za potrebe kampanje uradio i pesmu "HMOSCHINO", a publika će je nesumljivo prepoznati po brzim bitovima karakterističnim za ovog umetnika.

Foto: Promo/ Dejan Milićević

Harmonija jedinstvenih komada garderobe i autentičnog zvuka Cobijeve pesme nisu jedino što nam donosi MOSCHINO i H&M spoj, na kraju drugog videa vidimo misterioznu damu, smelu, odvažnu i neustrašivu, koja je zaštitno lice MOSCHINO[tv]H&M kolekcije, a koja nikoga sigurno neće ostaviti ravnodušnim kada se bude otkrilo ko je u pitanju.

Foto: Promo/ Dejan Milićević

Zlato, koža, šljokice, Disney likovi, mnoštvo aksesoara i strit vajb 90ih učinili su ovu kolekciju  koja nas očekuje 8. novembra u H&M radnji u Knez Mihailovoj ulici, savršenom za sve generacije.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA