≫ 

Najlonke su ponovo u trendu, a evo kako da odaberete one prave za vas

Kako nam se bliži zima, sve više dama oprema svoje ormare debelim najlonkama

  • 2

Bilo da nosite haljine ili tunike tokom hladnih zimskih dana, biće vam neophodno da nosite najlonke kako ne bi nazeble.

Gužva u gradskom prevozu, ali i oblačenje najlonki dok imate nokte može da se završi samo na jedan način - cepanjem istih. Ali uprkos svemu, čak i najveći ljubitelji golih nogu ovih dana će posegnuti za parom najlonki u ormaru.

Foto: Pixabay.com

Mnogi poznati kreatori vraćaju ovaj modni dodatak u život jer da kombinuju sa mnogim finim komadima odeće i obuće. Zbog toga što će najlonke ove sezone biti pravi hit veoma je važno da znate kako daih pravilno uparite i nosite.

Za one koje ne vole da pokazuju mnogo svoje noge, biće skroz ok da obuku najlonke ispod pantalona. Pored toga što će vas grejati, one će stegnuti vašu nogu i dati vam prijatan osećaj tokom hladnih dana.

Koje ćete najlonke odabrati zavisi od toga šta ćete obući i za kju priliku. Ukoliko nosite haljinu srednje dužine i čizme do članaka, onda možete da obučete neek tan je i šarene najlonke. Ukoliko nosite minisuknju, biće vam potrebne deblje najlonke koje će vas bolje štititi od hladnoće. Kancelarisjki posao nalaže da nosite crne neprovidne čarape.

Foto-ilustracija: Profimedia

Ukoliko volite mrežaste čarape, za posao birajte one sa minijaturnim rupicama, dok za izlazak možeet da nosite i one sa većim prorezima. Pazite da na poslu ne izgledate vulgarno, zato vam savetujemo da izbegavate previše provokativen dezene i boje.

VIDEO: Njoj čarape ne trebaju

(Telegraf.rs/independent.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA