• 1

Ivana je ostala bez prtljaga i svih haljina na izboru za Mis Sveta, ali potez koji je napravila pred sudijama prilikom predstavljanja zaslužuje aplauz

Naša predstavnica za izbor za „Miss World“ Ivana Trišić ušla u u izbor od 30 najlepših devojaka na svetu.

  • 1

Izbor za Mis Sveta je očekuje devetog decembra gde se očekuje visok plasman naše lepotice, koja poslednjih dvadesetak dana prolazi kroz agoniju.

Ivanin kofer, u kom je bilo 17 haljina dizajnerke Valentine Dukic by Sirena, u kojima je trebalo da se predstavi na revijama, izbornoj i humanitarnoj večeri - je izgubljen.

Od 10. novembra, naša predstavnica se snalazi kako zna i ume, kombinujući stvari koje su joj se našle u ručnom prtljagu, dok su joj neke lične stvari poslate brzom poštom, a neke stvari joj je dala i misica Crne Gore i ostale misice.

Iako prolazi kroz težak period, kada treba da predstavi zemlju na najbolji način, a nema sa čim, Ivana je jaka i bori se kao lavica.

Foto: Lična arhiva

Organizatori „Miss World“ su našoj predstavnici za jedno veče takmičenja obezbedili haljinu jednog kineskog kreatora, a Ivana je, bez obzira na sve uspela da iznese takmičenje kako treba i plasirala se u top 30 modela. „

- Uspela sam na trenutak da zaboravim na svoj problem i sa osmehom prošetam pistom. Dobila sam ogroman aplauz, pa je jedino dobro u ovoj situaciji da su me primetili, rekla nam je Ivana.

U koferu su se pored haljina, nalazile i druge vredne stvari, poput nacionalnog kostima i torbice koja je bila poklon za Humanitarno veče.

Zanimljivo je da se Ivana snašla i za vreme predstavljanja u nacionalnoj nošnji, pa je na haljinu ogrnula našu zastavu.

- Večeras nemam nacionalni kostim, ali ova zastava je moja snaga.Imam nešto mnogo vredno, a to je zastava i grb zemlje koju predstavljam, rekla je Ivana sa osmehom na licu i pobrala simpatije prisutnih.

Ivana je inače te večeri trebala da nosi haljinu Marijane Kerlete, sa oštampanim ženskim likovima iz naše istorije, kao i torbicu, koja je trebala da bude poklon na humanitarnoj večeri, uz koju je Ivana imala posebno pripremnljen govor.

Ivana očekuje da joj pronađu kofer, kako bi zablistala u ostatku takmičenja, a nama ostaje jedino da budemo uz nju i nadamo se što boljem plasmanu tog devetog decembra.

VIDEO: Kristina Cvetković proglašena za Mis interneta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lilly

    I koja od ovih devojaka je Ivana na ovaj slici?

    2
    0

    Podelite komentar

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima